C
Cleo1981
Gość
Martolinka dokładnie nie denerwuj się bo wszystko w porządeczku :-)
Maxwell jeszcze z miesiąc ,półtora....:-)
Maxwell jeszcze z miesiąc ,półtora....:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, ja mam zamiar tak jeszcze z trzy tygodnie się pooszczędzać, a potem machnę okna i w ogóle "poszaleję" troszeczkę, może mała zechce wyjść trochę szybciej..;-) Przy Marysi za bardzo dmuchałam i chuchałam na siebie..Maxwell jeszcze z miesiąc ,półtora....:-)
tylko usg , na paapa nie zdecydowałabym sięhej Martolinka, super że wszystko ok
Robiłaś test PAAPA czy tylko ocene ryzyka z usg ?
.
niby znane uczucie a takie noweSuper, że po wizycie wszystko ok!!!Niepotrzebnie się denerwowałaś:-)
No i gratuluje pierwszych ruchów!!!Niesamoiwte uczucie znów poczuć dzidzię w brzuszku, co nie?:-)
.
Martolinka cieszę się, że wszystko oki)) Oj czas leci, wydaje mi się, że dopiero co powiedziałaś o ciąży a tu już 14tc... Super, że już czujesz ruchy, ja Konrada poczułam w 17 tc, może przy drugim też poczuje szybciej ))
myslisz , ze wypedzisz Martusie? kto wieNo, ja mam zamiar tak jeszcze z trzy tygodnie się pooszczędzać, a potem machnę okna i w ogóle "poszaleję" troszeczkę, może mała zechce wyjść trochę szybciej..;-) Przy Marysi za bardzo dmuchałam i chuchałam na siebie..
Mam nadzieję, że Martusie nie są tak uparte jak Marysie;-)..myslisz , ze wypedzisz Martusie? kto wie
.. i Alusie...Mam nadzieję, że Martusie nie są tak uparte jak Marysie;-)..
zobaczysz teraz też poczujesz szybciej , u mnie Kuba dał o sobie znać zaraz po połowie a niunia o wiele szybciejhej Martolinka, super że wszystko ok
Robiłaś test PAAPA czy tylko ocene ryzyka z usg ?
bardzo wczesnie czułyście ruchy, ja poczułam Alę dopiero ok 20 tygodnia chyba..
mam podobne zamiary , byle do końca października i potem działam co nie co , bo jak mi się i mała zasiedzi jak Kuba to chyba oszalejeNo, ja mam zamiar tak jeszcze z trzy tygodnie się pooszczędzać, a potem machnę okna i w ogóle "poszaleję" troszeczkę, może mała zechce wyjść trochę szybciej..;-) Przy Marysi za bardzo dmuchałam i chuchałam na siebie..
Hihi..no moja bratanica - Alusia, niby dopiero ma pół roku, a już charakterek niezły.. i Alusie...
W sumie Ty będziesz ciut prędzej działać, to potem podaj Twój sposób..widziałam, że juz u Was 4 rozpakowane..zobaczysz teraz też poczujesz szybciej , u mnie Kuba dał o sobie znać zaraz po połowie a niunia o wiele szybciej
mam podobne zamiary , byle do końca października i potem działam co nie co , bo jak mi się i mała zasiedzi jak Kuba to chyba oszaleje
oby tylko te sposoby zadziałały ;-), pamiętam jak przy Kubie się wziełam za mycie podłogi na kolanach to się dorobiłam tylko wielkich siniaków na kolanach właśnie ,tym razem przymierzam się do okien chociaż nie wiem czy mi pogoda pozwoli , no i pamiętam jak któraś pisała o jeżdżeniu po wertepach o ile takowe znajdziemy ;-)
jedna z rozpakowanych uprawiała seksik ze swoim facetem i skończyłam ze skurczami więc to też trzeba będzie wypróbować ,najlepiej na samym początku ;-)