reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
hej Martolinka, super że wszystko ok :)
Robiłaś test PAAPA czy tylko ocene ryzyka z usg ?
.
tylko usg , na paapa nie zdecydowałabym się

Super, że po wizycie wszystko ok!!!Niepotrzebnie się denerwowałaś:-)
No i gratuluje pierwszych ruchów!!!Niesamoiwte uczucie znów poczuć dzidzię w brzuszku, co nie?:-)
.
niby znane uczucie a takie nowe :tak:

Martolinka cieszę się, że wszystko oki:))) Oj czas leci, wydaje mi się, że dopiero co powiedziałaś o ciąży a tu już 14tc... Super, że już czujesz ruchy, ja Konrada poczułam w 17 tc, może przy drugim też poczuje szybciej :)))

to kiedy drugie? hi hi:-D
No, ja mam zamiar tak jeszcze z trzy tygodnie się pooszczędzać, a potem machnę okna i w ogóle "poszaleję" troszeczkę, może mała zechce wyjść trochę szybciej..;-):-D Przy Marysi za bardzo dmuchałam i chuchałam na siebie..:-D
myslisz , ze wypedzisz Martusie? kto wie:tak:

hej Martolinka, super że wszystko ok :)
Robiłaś test PAAPA czy tylko ocene ryzyka z usg ?

bardzo wczesnie czułyście ruchy, ja poczułam Alę dopiero ok 20 tygodnia chyba..
zobaczysz teraz też poczujesz szybciej :tak:, u mnie Kuba dał o sobie znać zaraz po połowie a niunia o wiele szybciej :tak:
No, ja mam zamiar tak jeszcze z trzy tygodnie się pooszczędzać, a potem machnę okna i w ogóle "poszaleję" troszeczkę, może mała zechce wyjść trochę szybciej..;-):-D Przy Marysi za bardzo dmuchałam i chuchałam na siebie..:-D
mam podobne zamiary , byle do końca października i potem działam co nie co , bo jak mi się i mała zasiedzi jak Kuba to chyba oszaleje :-D:szok:

Hihi:-D:-D..no moja bratanica - Alusia, niby dopiero ma pół roku, a już charakterek niezły:szok::-D
Martolinka, to jak z tymi Martusiami?;-)
zobaczysz teraz też poczujesz szybciej :tak:, u mnie Kuba dał o sobie znać zaraz po połowie a niunia o wiele szybciej :tak:

mam podobne zamiary , byle do końca października i potem działam co nie co , bo jak mi się i mała zasiedzi jak Kuba to chyba oszaleje :-D:szok:
W sumie Ty będziesz ciut prędzej działać, to potem podaj Twój sposób:-D..widziałam, że juz u Was 4 rozpakowane:szok:..

oby tylko te sposoby zadziałały ;-), pamiętam jak przy Kubie się wziełam za mycie podłogi na kolanach to się dorobiłam tylko wielkich siniaków na kolanach właśnie :tak::-D:-D ,tym razem przymierzam się do okien chociaż nie wiem czy mi pogoda pozwoli , no i pamiętam jak któraś pisała o jeżdżeniu po wertepach o ile takowe znajdziemy ;-)

jedna z rozpakowanych uprawiała seksik ze swoim facetem i skończyłam ze skurczami więc to też trzeba będzie wypróbować ,najlepiej na samym początku :tak:;-):-D:-D:-D:-D

reklama
oby tylko te sposoby zadziałały ;-), pamiętam jak przy Kubie się wziełam za mycie podłogi na kolanach to się dorobiłam tylko wielkich siniaków na kolanach właśnie :tak::-D:-D ,tym razem przymierzam się do okien chociaż nie wiem czy mi pogoda pozwoli , no i pamiętam jak któraś pisała o jeżdżeniu po wertepach o ile takowe znajdziemy ;-)

jedna z rozpakowanych uprawiała seksik ze swoim facetem i skończyłam ze skurczami więc to też trzeba będzie wypróbować ,najlepiej na samym początku :tak:;-):-D:-D:-D:-D

hehe, ja z Alicją w 40tym tygodniu umyłam wszystkie okna. przytargałam 2 ogromne torby (takie z IKEA) zakupów z Leroy (np. doniczki), chodziłam po schodach, montowałam szafę.. I nic :)

Generalnie seks powinien pomóc najbardziej, bo tak jakby farmakologicznie, bo w spermie są prostaglandyny.

Do góry