reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

Gosiulek, mocno tulę...
Kilolek, buziaczek dla Zuzinki na te 3 m-ce:*:*:*
Lotka - jak tam?;-)
dzis nadal skurcze mnie mecza, caly dzien, ale nadal zadnej regularnosci. dzwonilam na IP, ale "tylko ze skurczami" to mnie nawet nie zbadaja, conajwyzej zostawia na 3 dni na obserwacje... tyle to ja moge sama w domu posiedziec, jutro ide do mojego gina, moze on co "wymysli" ;-)

reklama
Gosiu przytulam mocno! dobrze, że Kacperek dziś w porządku! A Ty potrzebujesz czasu! jak coś to jesteśmy tutaj

kilolku o kurde! a czy te bakterie mogą mieć coś wspólnego z tym, że Zuzia kiepsko je i dużo śpi? zdrówka dla malutkiej!

Lotka to nadal zaciskam kciuki za szybki porodzik!

Gosia ja również przytulam i odzywaj się częściej do nas.

kilolek zdrówka dla Zuzanki, precz bakterie.

Lotka kciuki za szybki poród, ciekawe kiedy to nastąpi;-)
Wy jakoś teraz macie rocznicę, co nie? Więc może bedzie prezent:-)

dzis nadal skurcze mnie mecza, caly dzien, ale nadal zadnej regularnosci. dzwonilam na IP, ale "tylko ze skurczami" to mnie nawet nie zbadaja, conajwyzej zostawia na 3 dni na obserwacje... tyle to ja moge sama w domu posiedziec, jutro ide do mojego gina, moze on co "wymysli" ;-)
hmm a co oni by jeszcze chcieli?

Gosiu przytulam mocno! dobrze, że Kacperek dziś w porządku! A Ty potrzebujesz czasu! jak coś to jesteśmy tutaj

kilolku o kurde! a czy te bakterie mogą mieć coś wspólnego z tym, że Zuzia kiepsko je i dużo śpi? zdrówka dla malutkiej!

Lotka to nadal zaciskam kciuki za szybki porodzik!
chyba tak

Gosia ja również przytulam i odzywaj się częściej do nas.

kilolek zdrówka dla Zuzanki, precz bakterie.

Lotka kciuki za szybki poród, ciekawe kiedy to nastąpi;-)
Wy jakoś teraz macie rocznicę, co nie? Więc może bedzie prezent:-)
no, 28.08 mamy 3 rocznice slubu ;-)
hmm a co oni by jeszcze chcieli?

chyba tak
no wlasnie ja nie wiem na co oni czekaja...
wlasnie wrocilam z badania krwi i ok 14 ide do lekarza. ciekawa jestem co 'zobaczy" ;-)

chyba daleko jednak do tej porodowki...

lekarz mi nic nie pomoze przyspieszyc, masaz odpada, bo ja jeszcze nie doszlam do terminu. oczywiscie zaprosil mnie juz na nast wizyte, 2 dni po terminie, ale juz sie nie wybieram. szyjke mam miekka ale sie nie otwiera, wiec to bez zmian, skurcze to norma, co kazdy poniedzialek mam jechac na ktg.
pocieszyl mnie tylko... ze ma byc ochlodzenie.
dziekuje, moze to lekkie wkurzenie po wizycie cos ruszy
wink2.gif

aaa... jak mi sie beda saczyc wody to mam jechac na szpital, nie czekac... ale nie umial mi odpowiedziec, jak mam poznac ze to faktycznie wody odchodza...
no to czekam dalej..... :-)

reklama
Do góry