dzis nadal skurcze mnie mecza, caly dzien, ale nadal zadnej regularnosci. dzwonilam na IP, ale "tylko ze skurczami" to mnie nawet nie zbadaja, conajwyzej zostawia na 3 dni na obserwacje... tyle to ja moge sama w domu posiedziec, jutro ide do mojego gina, moze on co "wymysli" ;-)Gosiulek, mocno tulę...
Kilolek, buziaczek dla Zuzinki na te 3 m-ce:*:*:*
Lotka - jak tam?;-)
reklama
Gosiu przytulam mocno! dobrze, że Kacperek dziś w porządku! A Ty potrzebujesz czasu! jak coś to jesteśmy tutaj
kilolku o kurde! a czy te bakterie mogą mieć coś wspólnego z tym, że Zuzia kiepsko je i dużo śpi? zdrówka dla malutkiej!
Lotka to nadal zaciskam kciuki za szybki porodzik!
kilolku o kurde! a czy te bakterie mogą mieć coś wspólnego z tym, że Zuzia kiepsko je i dużo śpi? zdrówka dla malutkiej!
Gosia ja również przytulam i odzywaj się częściej do nas.
kilolek zdrówka dla Zuzanki, precz bakterie.
Lotka kciuki za szybki poród, ciekawe kiedy to nastąpi;-)
Wy jakoś teraz macie rocznicę, co nie? Więc może bedzie prezent:-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
hmm a co oni by jeszcze chcieli?dzis nadal skurcze mnie mecza, caly dzien, ale nadal zadnej regularnosci. dzwonilam na IP, ale "tylko ze skurczami" to mnie nawet nie zbadaja, conajwyzej zostawia na 3 dni na obserwacje... tyle to ja moge sama w domu posiedziec, jutro ide do mojego gina, moze on co "wymysli" ;-)
chyba takGosiu przytulam mocno! dobrze, że Kacperek dziś w porządku! A Ty potrzebujesz czasu! jak coś to jesteśmy tutaj
no, 28.08 mamy 3 rocznice slubu ;-)Gosia ja również przytulam i odzywaj się częściej do nas.
no wlasnie ja nie wiem na co oni czekaja...hmm a co oni by jeszcze chcieli?
chyba tak
wlasnie wrocilam z badania krwi i ok 14 ide do lekarza. ciekawa jestem co 'zobaczy" ;-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Lotka, to czekamy na wieści od lekarza..a może już z porodówki?
chyba daleko jednak do tej porodowki...
lekarz mi nic nie pomoze przyspieszyc, masaz odpada, bo ja jeszcze nie doszlam do terminu. oczywiscie zaprosil mnie juz na nast wizyte, 2 dni po terminie, ale juz sie nie wybieram. szyjke mam miekka ale sie nie otwiera, wiec to bez zmian, skurcze to norma, co kazdy poniedzialek mam jechac na ktg.
pocieszyl mnie tylko... ze ma byc ochlodzenie.
dziekuje, moze to lekkie wkurzenie po wizycie cos ruszy
aaa... jak mi sie beda saczyc wody to mam jechac na szpital, nie czekac... ale nie umial mi odpowiedziec, jak mam poznac ze to faktycznie wody odchodza...
no to czekam dalej..... :-)
lekarz mi nic nie pomoze przyspieszyc, masaz odpada, bo ja jeszcze nie doszlam do terminu. oczywiscie zaprosil mnie juz na nast wizyte, 2 dni po terminie, ale juz sie nie wybieram. szyjke mam miekka ale sie nie otwiera, wiec to bez zmian, skurcze to norma, co kazdy poniedzialek mam jechac na ktg.
pocieszyl mnie tylko... ze ma byc ochlodzenie.
dziekuje, moze to lekkie wkurzenie po wizycie cos ruszy
aaa... jak mi sie beda saczyc wody to mam jechac na szpital, nie czekac... ale nie umial mi odpowiedziec, jak mam poznac ze to faktycznie wody odchodza...
no to czekam dalej..... :-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Lotka z tego co pamiętam męza masz na urlopie wiec bierz sie za niego;-)
reklama
Podziel się: