reklama
E
etna36
Gość
Gosiulku bardzo mi przykro:-(, przeżywasz kolejną tragedię, straciłaś dziecko bardzo, bardzo mi przykro:-(
alexiaa27
Fanka BB :)
wiadomość od gosi:
Jestem po zabiegu ,czekam na wyniki bo mam rh- szczepionka i domu
dziękuje za wszystko.
Jestem po zabiegu ,czekam na wyniki bo mam rh- szczepionka i domu
dziękuje za wszystko.
E
etna36
Gość
Gosiulek i jak się czujesz po tym zabiegu? psychicznie to nawet nie mam odwagi zapytać, ale fizycznie jak to zniosłaś?
gosiulek73
mama K&K&A
Zabieg zniosłam dobrze.Na oddziale byłam przed 8.Przed 10 zrobili mi zabieg a po 12 byłam już w domu. Nic mnie nie boli....tylko serce krwawi strasznie.
Dobrze że wszyscy byli bardzo mili.
Zarz jedziemy do miasta żeby kupić ładne pudełeczko i pojedziemy na cmentarz.
Dziekuję Wam za wszystko.Za kciuki,modlitwę.Za to że byłyście i jesteście ze mną.Dziękuję za chęć pomocy w sprawie clexanu....
Dobrze że wszyscy byli bardzo mili.
Zarz jedziemy do miasta żeby kupić ładne pudełeczko i pojedziemy na cmentarz.
Dziekuję Wam za wszystko.Za kciuki,modlitwę.Za to że byłyście i jesteście ze mną.Dziękuję za chęć pomocy w sprawie clexanu....
E
etna36
Gość
Kobieto za co Ty nam dziękujesz, to super że trafiłaś pomimo całej przykrej sytuacji w dobre ręce i personel był ok, nic więcej nie powiem najchętniej bym Cię po prostu przytuliła i tyle .
Od paru dni mam coraz czestsze skurcze. wczoraj to juz nawet liczylam je ze stoperem, ale wcale nie chcialy sie robic regularne, chociaz mocne.
Dzis pojechalam na KTG.
skurczy sporo, nawet do 100%, ale nadal nieregularne. wiec wrocilam do domu i czekam dalej na rozwoj sytuacji
Mlodemu serducho ładnie i miarowo bije.
Jak sie jutro nie ruszy, to we srode mam wizyte
tak wiec moze i w koncu sie doczekam ;-)
Dzis pojechalam na KTG.
skurczy sporo, nawet do 100%, ale nadal nieregularne. wiec wrocilam do domu i czekam dalej na rozwoj sytuacji
Mlodemu serducho ładnie i miarowo bije.
Jak sie jutro nie ruszy, to we srode mam wizyte
tak wiec moze i w koncu sie doczekam ;-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Lotka, to czyli już tuż tuż:-) mam nadzieję i trzymam kciuki, że szybko pójdzie;-):-)
reklama
LOTKA no to super, teraz tylko czekać i witać małego na świecie.Jeszcze trochę się poleniu**** bo jak już Mać wyjdzie z brzuszka to będziesz miała wesoło:-), ale coś czuję że taki sam grzeczny chłopczyk z niego będzie jak i Tomuś, więc będziesz miała luz-bluz.;-):-)
Podziel się: