reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

Lotka no to nic tylko czekać aż mały się zdecyduje na wyjście :-)

Gawit &&&&&&&

Banana u nas to troszkę zajęło, ale niedługo. Najpierw siodełko miała całkowicie na dole by miała całe stopy na ziemi, a teraz podwyższyliśmy dość dużo i śmiga jeszcze szybciej ;-)

reklama
Banana u nas zajęło dość długo! rowerek kupiłam w marcu a Martyna na nim śmiga gdzieś od lipca! wcześniej albo go prowadzała albo nosiła w górze, albo na nim jeździła, ale bardzo krótko i w ogóle nóg nie odrywała od ziemi tylko się odpychała!

Ja wrocilam z ktg. skurcze oczywiscie sa i to do 100%, ale nadal nieregularne. Malemu skacze tetno mocno przy kazdym skurczu, ale podobno to normalne, bo w tym momencie on sie nadmiernie rusza, jak by mial stracha co sie z nim dzieje.
Oczywiscie rece mi opadly, ktg robilam w szpitalu, po czym pielegniarki mi daly wydruk....... i skierowaly mnie do przychodni, bo na porodowce nie ma zadnego lekarza, ktory by mi powiedzial czy ten zapis jest ok czy nie ;-D takie rzeczy chyba tylko w polsce. na szczescie rodzic jade do innego...

Lotka, no to trzymam kciuki, ostatnia prosta :). Życze Ci takiego porodu jak mój :)
a co do lekarza który ma ogladac KTG :szok:, nieżlę, może jeszcze w kolejce w poradni czekałaś z tym drukiem ?????

Lotka, no to trzymam kciuki, ostatnia prosta :). Życze Ci takiego porodu jak mój :)
a co do lekarza który ma ogladac KTG :szok:, nieżlę, może jeszcze w kolejce w poradni czekałaś z tym drukiem ?????
na szczescie nie, wziely mnie bez kolejki, inne pacjentki to myslalam ze mnie zjedze zywcem.... no ale co to za szpital, co na porodowce nie maja lekarza? rece mi opadly...

no i nadal dzis sobie czekam... slonko swieci, chyba pogoda wraca heh
milego dnia!

ojejjj zobaczyłam ze lotka napisała to wchodze z wypiekami i wiadomością "jade, coś się dzieje" a tu klops :-D:-p własciwie tylko oblatuje forum czekajac ja tą wiadomosc ;p

Wiecie co, wkurza mnie to oburzenie pacjentów w poczekalniach. Jak szukasz dentysty to musisz zapytać się wchodząc z następnym pacjentem. Jak się zgodzi a Ty jesteś z bólem to masz prawo do wejścia między pacjentami. No i byłyśmy ostatnio z Julią w przychodni, wchodzę na górę a tam na oko z 8 pacjentów. Pytam się czy trzeba zapukać czy poczekać a ktoś mi odpowiada: "Ale tu są rejestracje w poniedziałek rano". Ja na to że my z bólem. No to popłoch wśród pacjentów, głupie uśmieszki, dziwne teksty, zdziwiłam się ze z góry mi nikt w pysk nie dał za TAKĄ bezczelność:-D
Ale jak taką osobę dorwałby ból, a do tego ból zęba DZIECKA to zrobiłby wszystko by się dostać do dentysty, już pomijając fakt ze takie miał prawo.

A jeszcze wkurzają mnie przedstawiciele handlowi, którzy udają pacjentów:wściekła/y:

reklama
Do góry