reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Dziękuję dziewczynki w imieniu Wojtusia - kochane jesteście :))))
Chciałąm mu zrobić wczoraj fotkę pt "mam miesiac" bo dla Ali ma taki Album zpierwszego roku życia i pilnowałam żeby robić zdjecia na każdy miesiac.
Neistety Wojtuś kończy okres noworodkowy w kiepskim humorze, mam nadzieję, ze to tylko skok rozwojowy. Od soboty działa dwustanowo - śpi lub płacze, jestem wykończona, a jedyne zdjecie jakie udało mi się zrobic to takie:
20120701213.jpg

Mam nadzieję, ze to minie - obstwiam ze to skok, bo zaczyna płakać łezkami a dziś nawet był postęp bo przez chiwlę nie płakał tylko obserwował karuzelkę.

Kilolku, nie próbowałam jeszcze karmienia mieszanego, idę w środę do epdiatry, chcę ją podpytać. Próbuję teraz karmić z jednej piersi, zeby się nie szamotać z dwiema przy jednym karmieniu. W nocy przeważnie faktycznie ejdna mu starczy, ale w ciągu dnia to za mało. Ale dzięki temu że tak tej jednej staram się pilnowac udało mi się dziś odciągnać 2x60ml wiec mam już zapasy na sobotniego fryzjera zrobione :). Całe szczeście bo fryzura mi się sypnęła strasznie, odrsot 3 cm i włosy za długie totalnie.

też próbowałam odciągać prze podaniem ale nic nei dawało
tyle tylko ze dziecko mi się wyryczało :-D i szybciej padło przy cycu:-D

:-D:-D:-D

Dziękuję dziewczynki w imieniu Wojtusia - kochane jesteście :))))
Chciałąm mu zrobić wczoraj fotkę pt "mam miesiac" bo dla Ali ma taki Album zpierwszego roku życia i pilnowałam żeby robić zdjecia na każdy miesiac.
Neistety Wojtuś kończy okres noworodkowy w kiepskim humorze, mam nadzieję, ze to tylko skok rozwojowy. Od soboty działa dwustanowo - śpi lub płacze, jestem wykończona, a jedyne zdjecie jakie udało mi się zrobic to takie:
Zobacz załącznik 479856

Mam nadzieję, ze to minie - obstwiam ze to skok, bo zaczyna płakać łezkami a dziś nawet był postęp bo przez chiwlę nie płakał tylko obserwował karuzelkę.

Kilolku, nie próbowałam jeszcze karmienia mieszanego, idę w środę do epdiatry, chcę ją podpytać. Próbuję teraz karmić z jednej piersi, zeby się nie szamotać z dwiema przy jednym karmieniu. W nocy przeważnie faktycznie ejdna mu starczy, ale w ciągu dnia to za mało. Ale dzięki temu że tak tej jednej staram się pilnowac udało mi się dziś odciągnać 2x60ml wiec mam już zapasy na sobotniego fryzjera zrobione :). Całe szczeście bo fryzura mi się sypnęła strasznie, odrsot 3 cm i włosy za długie totalnie.

Śliczny Wojtuś, rośnij zdrowo maluszku!!!!

ja wlasnie wrocilam od lekarza, Maciek nadal zostaje Mackiem ;-)
Zobacz załącznik 480317

termin mi sie coraz bardziej przybliza, lekarz obmacał szyjke i, cytuje: "jeszcze miesiac wytrzymamy" ;-) hehehe smieszne ;-)
maly nie taki wcale maly, wazy 2001,24g :-) wiec kawal chlopa. mam tylko anemie, ale dostalam na nia leki.

ogolnie jestem zadowolona, ale nie spieszy mi sie jeszcze az tak... zeby za miesiac rodzic ;-)

reklama
Do góry