reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
ooo skąd ja to znam (tzn. pamietam jeszcze)hmmm.. dzięki Asica. Kurcze, no to słabo - czyli musze zamrażac takie pikusie i potem rozmrozić ze 3 :/
eh...
Dziewczyny moze pamiętacie jeszcze - nie miałyście problemu z tryskającym mlekiem ? U mnie jest z tym coraz gorzej, jak mały wypuści sutek z buzi to tryska na pół metra dosłownie. Musze non stop pilnowac z pieluchą, bo jesteśmy obydwoje pozalewani cały czas, wczoraj miałam wieczorem mokrą całą bluzkę, aż sie rozebrałam zupełnie. To z lewej piers tak tryska (przy Ali ta pierś dłuuugo była "uośledzona" i mało mleka w niej miałąm)i, a z prawej z kolei leje się normalnie strumieniem jak z kranu i też go zalewa, biedak się krztusi.
Bróbowałam kłaść go nabrzuszku na swoim brzuch, zeby ssał od góry, ale niewiele to pomaga. No masakra.
W dzień w miare spokojnie je i to nie ejst taki problem, ale wieczorem się strasznie denerwuje przy tym.
ze mnei tryskało strasznie (nawet jak zakończyłam karmienie to po naciśnięciu tryskało)
często w nocy przebudzałam sie zalana mlekiem i zmieniłam koszulę i posciel
a w dzień wkłądki laktacyjne nie wyrabiały wiec wkładałam złożoną pieluszkę tetrową i prałam później
też próbowałam odciągać prze podaniem ale nic nei dawało
tyle tylko ze dziecko mi się wyryczało i szybciej padło przy cycu
AniaSm
Fanka BB :)
ojej to już agrafka Dużo Zdrówka dla Wojtusia z okazji miesięcznicy :-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witamy Wojtka w okresie niemowlęcym
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Buziaczki na miesiączek Wojtusia Agrafki!!!!:-)
reklama
Podziel się: