reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Ja rodziłam w Bielanskim. Dojechalam choc mialam 50 km i skurcze co 3 minuty. Zresztą jechalismy omijajac zakorkowany most drogą blizej mi nieznaną, po dołach, gorach, poboczach itd Łojezuuuuu tylko mi sie cos takiego mogło przytrafic. Co do szpitala polecam!!! A sala prywatna do porodu to juz w ogole :tak: podobno przynosi szczescie! Pamietam jeszcze robiąc oględziny w ciązy, moja polozna zaprowadzila mnie do tego pokoju i byal w nim kobieta ktora wlasnie urodziła, była mega szczesliwa i kompletnie nie widac bylo ze przed chwilą urodziła, same ehyy i ahy mowila a ja po wyjsciu zastanawialam sie czy nie jakas wariatka :-D a potem sama tak wyglądalam po porodzie, bardzo miło wspominam!

Ja rodziłam w Bielanskim. Dojechalam choc mialam 50 km i skurcze co 3 minuty. Zresztą jechalismy omijajac zakorkowany most drogą blizej mi nieznaną, po dołach, gorach, poboczach itd Łojezuuuuu tylko mi sie cos takiego mogło przytrafic. Co do szpitala polecam!!! A sala prywatna do porodu to juz w ogole :tak: podobno przynosi szczescie! Pamietam jeszcze robiąc oględziny w ciązy, moja polozna zaprowadzila mnie do tego pokoju i byal w nim kobieta ktora wlasnie urodziła, była mega szczesliwa i kompletnie nie widac bylo ze przed chwilą urodziła, same ehyy i ahy mowila a ja po wyjsciu zastanawialam sie czy nie jakas wariatka :-D a potem sama tak wyglądalam po porodzie, bardzo miło wspominam!
no ale u mnie 3 diecko to moe pójśc ciut szybciej (moze ale nie musi)
To weś mi powiedz cos więcej o tym szpitalu. JAk tam jest? Slysząlam ze nie ma w pokojach toalet tylko w korytarzu (troche mnei to przeraża) za co się placi i ile? nigdzie nie moge znaleźć takich informacji

Gosiulek - mi zostały dwie ampułki fraxiparine 0,8ml każda..więc nie wiem, czy Cię to by urządzało?..
Brzuchatki kochane - Martolinka dała swoje brzusio, czekamy na resztę:tak:

Maxwell dziękuję ale chyba nie opłaci się wysyłać....Szkoda że nie więcej.Teraz nie chcą refundować.A bez refundacji strasznie drogie są.

Gosiulek, nie żartuj, że nie refundują przeciwzakrzepowych??:szok::szok::szok:
Ja przez całą ciążę i okres połogu miałam fragmin. W pudełku 10 ampułek - cena bez recepty "jedyne" 120zł..z receptą koło 6zł..

Maxwell ja też miałam refundowane ale teraz się boją bo tylko ze stweirdzoną zakrzepicą można.
Dziewczyna bardzo potrzebuje która jest w ciąży i po prostu nie stać ją na takie kwoty.

reklama
Do góry