Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
no ale u mnie 3 diecko to moe pójśc ciut szybciej (moze ale nie musi)
To weś mi powiedz cos więcej o tym szpitalu. JAk tam jest? Slysząlam ze nie ma w pokojach toalet tylko w korytarzu (troche mnei to przeraża) za co się placi i ile? nigdzie nie moge znaleźć takich informacji
Kilolku absolutnie masz błędne informacje. Oddział na ktorym sie lezy ma super warunki! Moze nie takie jakie widzialam na karowej na endykrynologi-ginekologi ale jest odnowiony (nie wiem ile temu), łazienka jest w pokojach na 100%. Pokoje przestronne, duze. Jedzenie naprawdę dobre! Sniadania, kolacje, obiady duze porcje i roznorodne (pamietam jak IzaBk pokazala mi swoje sniadanie po porodzie myslalam ze padnę ) tutaj i zupka mleczna i kanapeczki itd. Ja po porodzie byłam tak wygłodniała i wcinałam tam wszystko a do wybrednych należę.
Jezeli chodzi o kasę, nie wiem jak teraz ale ja poloznej z ktora rodzilam placiłam ok 800 zł (wiem ze jej tez gorką cos dalismy wiec ok 900 zł) , płaciłam za salę prywatną nie chce skłamac bo juz nie pamiętam ale tez ok 600-800 zł oraz ja mialam takze dwie noce pielęgniarkę przy lozku zeby czuwała przy nas, Oli sie napił wod płodoowych i się krztusił wiec ona czuwała (ja tez oka nie zmruzyłam) kąpala go, przebierała, probowala mi go przystawiac do piersi.
Oczywiscie za nic nie musisz płacic wiec te koszty mogą Cię omijać.
Ja rodziłąm w tym szpitalu ze względu na poleconą polozną przez mojego ginekologa oraz dlatego ze szpital ma swietną neonatologię (w razie tffuuuuuuuuuuuuuuuuu mają bardzo dobry sprzet itd)
Ja jestem z natury straszna panikara i nawet na pobranie krwi chodzę z mezem ale porod wspominam FANTASTYCZNIE!!!!!!!!!!!