reklama
AniaSm
Fanka BB :)
kilolku oby wszystko z nią było ok , bo troszkę wcześnie
a ty może sobie odpuść na razie odpieluchowywanie co?? odpoczywaj ile wlezie a potem nadrobisz z Michałkiem
a ty może sobie odpuść na razie odpieluchowywanie co?? odpoczywaj ile wlezie a potem nadrobisz z Michałkiem
kilolek
podwójna listopadowa mama
szkoda mi. A poza tym bedzie coraz ciezej, a jak się mała urodzi to raz ze nie bedzie w co rąk wlozyc to jeszcze wtedy Michas moze stawiac wiekszy opor
polaa ja juz od jakiegos miesiaca mam torbe spakowana ale tylko taka dla siebie. Dla Zuzi na razie nic tam nie ma
polaa ja juz od jakiegos miesiaca mam torbe spakowana ale tylko taka dla siebie. Dla Zuzi na razie nic tam nie ma
No to ja chyba też już zacznę dla siebie kupować rzeczy do szpitala
Maly juz w sumie obkupiony, resztę mąż ma kupic w Polsce i bedzie gotowe wszystko w weekend w takim razie jade do miasta na zakupy dla siebie, zawsze to lepiej miec wszystko w domu w razie czego chociaz mam nadzieje, ze nic mnie nie zaskoczy i dotrwam jakos do czerwca
Maly juz w sumie obkupiony, resztę mąż ma kupic w Polsce i bedzie gotowe wszystko w weekend w takim razie jade do miasta na zakupy dla siebie, zawsze to lepiej miec wszystko w domu w razie czego chociaz mam nadzieje, ze nic mnie nie zaskoczy i dotrwam jakos do czerwca
Kikolek - powiedz Zuzi, że pierwszeństwo ma Alutka Martolinkowa ;-), co do odpieluchowywania... nie wiem jak Miuchałek, ale ... może po urodzeniu Zuzi się uwstecznić ... bywały już takie przypadki. Najważniejsze to żebyś miała siły, bo bez tego to daleko nie zajedziecie wszyscy. Jak najdłuższego dwupakowania do maja ;-)
Życzę WAM dziewczyny spokojnej końcówki i lekkiego finiszu;-)
Życzę WAM dziewczyny spokojnej końcówki i lekkiego finiszu;-)
agrafka80
o rany julek, dziewczyny ja nie tylko nie mam torby, ale nawet nie wyciągnełam z teściowego strychu starych Ali ubranek
Biorę pod uwagę tylko wariant optymistyczny, czyli, ze rodzę w terminie i po 2 dnaich wracam do domu
Indukcja też tym razem średnio mi pasi bo to bedzie już EURO i nie chce wiedzieć co się bedzie działo w centrym miasta, a mój szpital jest w centrum włąśnie...
Biorę pod uwagę tylko wariant optymistyczny, czyli, ze rodzę w terminie i po 2 dnaich wracam do domu
Indukcja też tym razem średnio mi pasi bo to bedzie już EURO i nie chce wiedzieć co się bedzie działo w centrym miasta, a mój szpital jest w centrum włąśnie...
martolinka
Mama i nie tylko :-)
hmmm chyba pora spakować torbę;-)
agrafka80
Agrafka a gdzie chcesz rodzic?
Już pytalam kiedys ale jakos nie doczytłam, na kiedy masz termin?
mam termin 26.05 versus 3.06 z usg. Chciałabym rodzic na Starynkiewicza bo tam rodzilam Alicję i tam prpowadze ciaze panstwowo i prywatnie. Ale w razie awarii bede "leciec" do bielańskiego.
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
a to czemu cie na maju nie ma?
To ty masz jeszcze wczesniejszy termin niz ja, a myslalam ze później
Ja rozważam bielański bo tam mam lekarza ale zastanawiam się cy zdążę, bo zanim zorganizuję opieke dla dzieci i transport a jesczez z 1,5 godizny dojazdu to tak ślisko się robi zwłaszcza biorąc pod uwagę, ze Michałem od 1 skurczu do konca minęlo tylko 2 godziny 40 minut
To ty masz jeszcze wczesniejszy termin niz ja, a myslalam ze później
Ja rozważam bielański bo tam mam lekarza ale zastanawiam się cy zdążę, bo zanim zorganizuję opieke dla dzieci i transport a jesczez z 1,5 godizny dojazdu to tak ślisko się robi zwłaszcza biorąc pod uwagę, ze Michałem od 1 skurczu do konca minęlo tylko 2 godziny 40 minut
Podziel się: