reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

Martolinka sliczny brzuszek :-) ale ty chyba z natury szczuplaczek jestes co?? bardzo zgrabniutko wygladasz , super :-)

Teraz czekamy na reszte zdjec brzuchatek...do roboty-nie obijac mi sie tutac tylko chwalic sie swoimi brzuszkami...moze sie napatrzymy i zarazimy:-D

reklama
agrafka moj te malo ruchliwy, tak naprawde to porządnie Go czuję wieczorem jak się poloze albo rano jak jeszcze nie wstane z lozka:tak:
hhmm, u nas tez bedzie prawdopodobnie Wojtuś:tak:
ja zapomnialam, ze Twoj bedzie mial tak na imię:zawstydzona/y: chyba sie nie obrazisz?!
Mamy jeszcze dwa inne imiona ale mezowi najbardziej Wojtuś sie podoba.

kurcze Wojtek jakiś mało ruchliwy jest ogólnie,zaczyna mnie to martwić. właściwie taką większąporę aktywności ma tylko wieczorem, ciągu dnia to tylko czasem jakiś pojedyncze ruchy.
Agrafka Antek też był mało ruchliwy , co mnie bardzo martwiło. Z Alą jeste zupełnie odwrotnie więc to zależy od natury dzieciaczka

Martolinka sliczny brzuszek :-) ale ty chyba z natury szczuplaczek jestes co??
:cool2::-D z natury byłam szczupła w liceum .Po Dukanie ważyłam jedynie 5 kgf wiecej niz za najlepszych czasów , ale kto wie , czy do tego nie wrócę:-D

Polaa Wojtuś- bardzo ładnie

kurcze Wojtek jakiś mało ruchliwy jest ogólnie,zaczyna mnie to martwić. właściwie taką większąporę aktywności ma tylko wieczorem, ciągu dnia to tylko czasem jakiś pojedyncze ruchy.
moja Martynka tak miała! matko ile ja się naschizowałam! naczytałam się, żeby pić sok pomarańczowy i zjeść czekoladę, to wtedy dziecko się poruszy! a guzik! na Martynę nie zawsze to działało :-( i jak się pakowałam, zeby jechać na IP to ona się zaczynała ruszać :-) i ogólnie na samym początku była b. grzeczna. spała, jadła, robiła kupę ;-) teraz za to nadrabia ten czas kiedy to za wiele się nie ruszała :-D

Martolinka bardzo zgrabny ten brzuszek!

Pola Wojtuś bardzo ładnie :-)

MARTOLINKA fajny ten twój brzusiu i faktycznie szpic jak się patrzy, a ty chyba nigdzie indziej nie przytyłaś tylko w ten brzuszek ci kg poszły:tak: i dlatego tak super wyglądasz:tak:,a na moje oko to ciąża ci służy więc nic tylko.....................;-)

AGRAFKA nic się nie martw, po prostu grzeczny chłopczyk z Wojtusia:tak:

polaa no coś ty, dlaczego mam się gniewać :). Fajnie, ze nam się podoba to samo imię :)

Dzięki dziewczyny za pocieszenie z tymi ruchami. Na Alę działało przeważnie oddychanie, a na tego malucha nic, ciekawa jestem czy to się przełoży na jego naturę. Bo Ali nogi - to już pisałam - żyją ciągle własnym życiem :)

agrafka no to super:tak:
U nas w sumie jeszcze nic pewnego ale na dzien dzisiejszy Wojtuś:tak:
tylko Kuba był Igorkiem do 8 msc ciąży wiec wszystko się może zmienić:zawstydzona/y:

agrafka to ja ci powiem że u mnie Lenka była spokojna , nawet się śmiałam że Kuba w tym czasie ciąży dawał mi ostro popalić :tak: ale jak się na końcówce rozbrykała to marzyłam żeby sobie jednak odpuściła troszkę :tak: więc może Wojtuś jeszcze ci pokaże jak się kopie ;-)

Martolinka naprawde sliczny masz ten brzuszek, mozna na was patrzec i patrzec :tak:

Jeśli chodzi o imię to Wojtuś super!!! To imię mojego męża z bierzmowania więc kto wie moze kiedys ;-):-D

reklama
Wiecie co, na maju juz cyba ze 4 dziewczyny w spzitalu leza. Jedna tzreci raz jjuz na porodowke jedzie :baffled: ja nie wiem co sie dzieje, blady strasz na ans padł

edit: no i własnie rodzi sie pierwsza majowa dziewcynka

Ostatnia edycja:
Do góry