reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

wow, martolinka - ale fajny brzuszek - taki sterczacy :). Bardzo zgrabnie wyglądasz. Mój teraz zdecydowanie bardziej w szerokość poszedł w porównaniu z tym jaki miałam przy Ali.

reklama
Agrafka już kolejna osoba mi mówi , że brzuszek opadł a ja szczerze mówić nie umiem tego poznać;-)jak dla mnie cały czas jest tak samo

PROSZĘ INNE CIĘŻARÓWKI O FOTKI;-)

Martolinka no śliczny:tak: a jakie Ty masz szczupłe nogi:szok:
ja swoj wstawię w najblizsych dniach na pewno, muszę fotkę zrobić:-)

anawawka a ja znowu slyszlalam, ze to chlopcy wypychaja brzuszek do porzodu:-D
chociaz ja z drugim chlopakiem a wcale nie jest spiczasty, poszlo chyba bardziej w uda:zawstydzona/y:

MARTOLINKA fajniusi brzusio, spiczasty faktycznie :tak:

U nas teraz będziemy musieli zaprzestać planowania. Ale w sumie jest tak jak chciałam, bo najpierw chciałam troche popracować, żeby mieć w czasie ciąży świadczenia, więc zaczynam pracę i dbam o zdrowie jak się unormuje to działamy :-D

kurcze Wojtek jakiś mało ruchliwy jest ogólnie,zaczyna mnie to martwić. właściwie taką większąporę aktywności ma tylko wieczorem, ciągu dnia to tylko czasem jakiś pojedyncze ruchy.

reklama
Asia tak miała, czasem szalałam ze zdenerwowania, nawet pukanie w brzuch, skakanie i inne cuda nie pomagały ;-) na szczęście wszystko było ok, ale jak się martwisz zawsze możesz pojechać na IP:tak:

Marta WOW co za brzuchol!! w poniedziałek porządnie obmacam:rofl2:

Do góry