reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

Madziek dawno Cię nie było! witaj!

No już nawet nie gonitwa była dla mnie najgorsza w tym szpitalu, chociaz tez dobre to nie było, bo nikt nie mial czasu wysłuchać mnie do końca, nikt mi nawet w kartę ciązy nie zajrzal. Ale nie spodziewąłam się, ze w dzisiejszych czasach mozna trzymac 3 półnagie pacjentki w jednym gabinecie, w dodatku, bez żadnego parawanu, no ok jeden parawan był ale akurat zasłaniał tylko glowę tej co aktualnie na fotelu leżała.

reklama
szaleństwo nie?? leci bardzo szybo ale z drugiej strony ja to juz mam serdecznie dosc

szalejecie Dziewczyny!
Kurcze ja z jednej strony to bum chciała już spodziewać się drugiego dziecka, a z drugiej strony to wciąż wydaje mi się, że nie dam rady z dwójką, w zasadzie to Patryk teraz chodzi do żłobka, ale potem to on do przedszkola, ja z zakupami i z dwóją dzieci nie wejdę na 3 piętro... Mój P pracuje na zmiany więc większość czasu ja bym była z dziećmi... kurcze a może ja jestem wygodna... tak tez już zaczynam myślę, że z czasem to mi coraz lepiej, Patryk już taki duży, kumaty, zaczyna wołać sii i kupę, a tu drugie nagle co potrzebuje opieki 24h/dobę... pewnie im dłużej bede o tym myśleć tym trudniej będzie się nam zdecydować...

Madziek dawno Cię nie było! witaj!

No już nawet nie gonitwa była dla mnie najgorsza w tym szpitalu, chociaz tez dobre to nie było, bo nikt nie mial czasu wysłuchać mnie do końca, nikt mi nawet w kartę ciązy nie zajrzal. Ale nie spodziewąłam się, ze w dzisiejszych czasach mozna trzymac 3 półnagie pacjentki w jednym gabinecie, w dodatku, bez żadnego parawanu, no ok jeden parawan był ale akurat zasłaniał tylko glowę tej co aktualnie na fotelu leżała.
No coś Ty... kino!

szalejecie Dziewczyny!
Kurcze ja z jednej strony to bum chciała już spodziewać się drugiego dziecka, a z drugiej strony to wciąż wydaje mi się, że nie dam rady z dwójką, w zasadzie to Patryk teraz chodzi do żłobka, ale potem to on do przedszkola, ja z zakupami i z dwóją dzieci nie wejdę na 3 piętro... Mój P pracuje na zmiany więc większość czasu ja bym była z dziećmi... kurcze a może ja jestem wygodna... tak tez już zaczynam myślę, że z czasem to mi coraz lepiej, Patryk już taki duży, kumaty, zaczyna wołać sii i kupę, a tu drugie nagle co potrzebuje opieki 24h/dobę... pewnie im dłużej bede o tym myśleć tym trudniej będzie się nam zdecydować...

Ja przez prawie rok na 4 piętro śmigałam z dwójką, codziennie rano Julia na 7.30 do szkoły, Asia do żłobka, ja do pracy. A przez 3 miesiące A był za granicą więc w ogóle był hardcore;-)
No ale są takie cuda jak chusty, no i pomocna rodzina:tak:

Ale masz rację, na siłę nie ma co:tak:

reklama
Prawie jak supermen z ta łapką wyciągniętą... foty są z poniedziałku, początek 13go tygodnia......a dopiero co robiłam testy ;-)

Do góry