reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

Dziewczyny, tak się zastanawiałam - ćwiczycie mięsnie kegla, oddychanie ?
Kurcze ja przy Ali ćwiczyłam wszystko, gimnastyka, mięśnie , oddychanie ostro od 12 tygodnia prawie do końca a teraz jakoś to minęło i nic nie robię.
Teraz się może zmobilizuję, żeby chociaż pół godzinki dziennie na to poświęcić..

Przy Ali mimo, że umiałam oddychac to i tak się zhiperwentylowałam tak, ze aż mi kostki w palcach dłoni zbielały.

reklama
te mięśnie kegla to istotne są, więc lepiej je ćwiczyc, jak się człowiekowi przypomnie...
Ja miałam po drugim porodzie tak osłabione mięśnie, że przy kichaniu musiłam zaciskać nogi!!!

agrafka Kegla cwicze jak mi się przypomni;-) oddychanie hmmm;-)planujemy z M przejść internetową Szkołę Rodzenia bo na inną nie mamy czasu..

Martolinka, super, że jset taka szkoła

• unhappy.gif

Ja ćwiczyc niestety nie mogę. O męśniach kegla to czasem mi się przypomni, z oddychania nie pamiętam nic :-(
do te pory staralam sie przynajmniej duzo na piłce siedzieć, bo też ćwiczy mięśnie kegla ale teraz tego tez nie mogę

reklama
Do góry