reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
chciałam się pochwalić, ze znalazłam w "społem" idealne pojemniczki na chusteczki wielorazowe :tak: tylko ręczniczków nadal nie zamówiłam :zawstydzona/y:
a no i olejki mam

Dziewczyny, powiedzie jak z waszą dietą - to znaczy raczej z tym jak się odżywiacie ?
W ciąży z Alą to było lato/jesień wiec były różne fajne warzywa i owoce, a teraz mam wrażenie, ze same śmieci jem :/
Jakieś kanapki, jogurty, tylko po jogurtach mam straszną zgagę, ale nie mogę jeść ciągle mussli z mlekiem.

Na obiad staram się codziennie dorzucić jakieś warzywka gotowane, do kanapek sałatę, pomidory są niejadalne.

Agrafka jeżeli chodzi o warzywa to jest bida w kraju;-)wyrobów pomidoropodobnych nie dotykam . Dorzucam sobie kiełki , sałatę , ogórki kiszone do kanapek.
Z owoców to grejpfruty i jabłka.

agrafka ja tez staram sie jeść duzo warzyw:tak:
pomidorow jem dużo, bardzo dobre są:tak: salata do kanapek oczywiście:-)
ogorki kiszone, ktore uwielbiam, slodyczy nie jem prawie w ogole ale porcję na obiad taka, ze wstyd sie przyznać:zawstydzona/y:
i chleba duzo, nawet z samym maslem jadlabym bez przerwy:zawstydzona/y:

Ostatnio pobolewała mnie blizna po CC .Lekarz ją obejrzał i mówi , że wcale jej nie widać i wszystko jest ok:tak:mam nadzieję , że tak dalej będzie , bo bardzo liczę na poród SN.

reklama
Do góry