reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

agrafka u nas najpierw zdjeliśmy z szafy stary garaż którym się wcześniej nie bawił więc było to coś nowego a potem D z nim pojechał na zakupy i przywieźli kolejne lego , dla Kuby klocki to najlepszy prezent , chociaż najfajniejsze są pudełka , torebki i wszelkiego rodzaju opakowania :tak:

reklama
Z racji tego , że urodzę w okolicach świąt zapewne będzie to jakis drobny prezent np.ciastolina. Mam plan zmagazynować w szafie np. kinde jajka, małe samochodziki w razie gdyby odwiedzajacy goscie z podarkami dla małej zapomnieli o starszaku. Mysle , ze to wazne

Ja też się wlasnie zastanawialam co kupić Kubie:tak:
tzn. co mu braciszek kupi;-) i nie mam pojęcia, podobnie jak martolinka trzeba będzie mieć schowane jakies drobiazgi jakby goście zapomnieli o Nim

My robimy dokładnie tak samo, choć goście zwykle się pilnują i przez te dwa lata tylko dwa razy była sytuacja że leciałam z czekoladą dla Julki;-)

Julka przyszła po nas do szpitala i Asia "miała" dla niej maskotkę-misia. Julia była w siódmym niebie:tak:

my też mieliśmy prezent dla kuby - super wiertarkę - moze raz na nią spojrzał, braciszek był fajniejszy

no cóż mój zdecydowanie wolałby co innego niż siostra :-D ale wyboru nie dostał ;-)
u nas jest tak że jak ktoś przychodzi i nie zwróci uwagi na młodego to dostaje reprymende i kolejny raz nie popełnia takiej gafy , a prezentów ani czekoladek itp nie przynoszą bo proszę żeby tego nie robili :-)

Do nas często goście nie przychodzą - takie to życie w Warszawie jest.. Ale jeśli już ktoś bedzie się wybierał to będę od razu uprzedzać żeby nie zapominali o Ali, no i musze rozpowszechnić wiadomość o zakazie przynoszenia słodyczy. Ewentualnie lizaki mogą, bo Ala lizaka ssie może z minutę i wyrzuca :)
Natomiast planuję jej kupić jakiś większy prezent tylko musze jeszcze pomyśleć, czy bedzie to lalaka albo jakieś akcesoria do lalki czy może klocki.

reklama
Agrafka - znam ludzi, którzy znają moje podejście do słodyczy i tak przesyłają w paczkach!!! a dzieciaki jak sępy patrzą mi na ręce jak rozpakowuje paczki:wściekła/y::wściekła/y: ( patrz teściowa , która wie, że Hanka jest niejadkiem, ale słodycze namiętnie podsyła i się potem stresuje, że Hanka innych rzeczy nie chce jeść :no::wściekła/y: ).

Do góry