reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Dziunka wiesz co jakoś wyleciało mi z głowy:baffled::zawstydzona/y:wzięłam się za prasowanie i szybko padłam

Polaa czekamy na wieści;-)

Ja na + mam już 14 kg. W ciągu miesiąca przybyło kolejne 3. Tym tempem dobiję do 20 i już powoli się z tym godzę;-)z Antkiem miałam 27 na
+ więc i tak będzie dobrze;-) Gin był zaskoczony , bo po mnie tego nie widać , ale jak człowiek jest wysoki ciężar inaczej się rozkłada

Ostatnia edycja:
Dziunka wiesz co jakoś wyleciało mi z głowy:baffled::zawstydzona/y:wzięłam się za prasowanie i szybko padłam

Polaa czekamy na wieści;-)

Ja na + mam już 14 kg. W ciągu miesiąca przybyło kolejne 3. Tym tempem dobiję do 20 i już powoli się z tym godzę;-)z Antkiem miałam 27 na
+ więc i tak będzie dobrze;-) Gin był zaskoczony , bo po mnie tego nie widać , ale jak człowiek jest wysoki ciężar inaczej się rozkłada
dokładnie.
ja w tej chwili jestem na -3kg.... a mam takie wzdecia, ze wygladam z brzuchem na jakas polowe ciazy ;-) podobnie mialam z Tomem, zobaczymy co bedzie dalej :-)

Lotka na minusie? Czyli mniej ważysz o 3 kg? Czy pomyliło Ci się?

Marta spoko, wybaczam:-p
tak, na minusie. z Tomem na pocz spadlo mi 5kg, a potem waga sie zatrzymala. i tak do konca ciazy. jadlam bez przerwy, a waga stała, a ja chudłam w sobie, ze na koniec to byl spory brzuch, a rece i nogi to miallam jak patyki. i twarz taka wychudzona. lekarz mi robil awantury, potem zaczal jakies badania, ale z dzieckiem bylo wszystko ok i doszedl do wniosku, ze ja tak mam... teraz sie zaczyna podobnie. wtedy taka chudziutka bylam do konca karmienia piersia... potem wrocilam szybko do swojej dawnej nadwagi ;-)

Śmiesznie :-) słyszałam ze się chudnie na początku, a potem nabiera, ale żeby ciągle chudnąć to nie. ja z Asią w ostatnim miesiącu chudłam:tak:

Śmiesznie :-) słyszałam ze się chudnie na początku, a potem nabiera, ale żeby ciągle chudnąć to nie. ja z Asią w ostatnim miesiącu chudłam:tak:
teraz moze smieszne....... hah ale wtedy bylam wsciekla i omijałam wszystkie lustra... bo o ile cialo jak chudne mam ok, to twarz jak z jakiegos obozu zapadnieta, masakra :-)

LOtka jaki ewenement z Ciebie;-)zazdroszcze;-)
nie ma czego..... ;-( Wy poza ciaza jestescie szczuple laski, a ja mam normalnie zerowa przemiane materii i odwieczna nadwage... przy wzroscie 160 :-( moge sie chetnie zamienic, przytyc sobie rowno w ciazy, a potem to zrzucic :-)

reklama
KIKOLKU lekarza masz the best, jakby twoj mąz jeszcze był z Tobą to dopiero byłby komentarze :-) Najważniejsze, że cię uspokoił i z gwiazdeczką wszystko dobrze.

MARTOLINKA no kochana twoja panienka to to już duża kobietka. Miałaś nosa co do tarczycy.

POLAA ciekawa jestem kogo ty nosisz w brzuszku. Powodzenia na wizycie !

Do góry