reklama
A
aga4444
Gość
dziewczyny co do pomidorów to spróbujcie tych z LIDLA rzymskich albo koktajlowych nie są najgorsze no ale napewno nie są to takie wiosenne targowe
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dziunka dziś przejeżdżałam obok tego sklepu więc JEST;-)Miałaś racjęNa pewno jestU nas też co krok, a już przede wszystkim na każdej wsi te duże sklepy to właśnie Społem.
ja też tak robie , ale do chleba z puszki jakos nie bardzoja zimą do sąłate sosów itp to daję pomidory z puszki, duzo lepsze
o spróbuję , bo trochę mi ich brakuje, ale do wiosny niedalekodziewczyny co do pomidorów to spróbujcie tych z LIDLA rzymskich albo koktajlowych nie są najgorsze no ale napewno nie są to takie wiosenne targowe
AniaSm
Fanka BB :)
w ziemie tylko koktajlowe pomidorki kupuje bo one mają jakiś smak ,nawet mame namówiłam i też kupuje teraz tylko takie
martolinka
kilolek kupiłam już te ręczniki i pojemniki do chusteczek wielorazowych;-) dziś albo jutro dowiem się w punkcie krawieckim ile będzie kosztowało obszycie tych szmatek
Skąd wzięłąś olejki? gdzie szukać? Zastanawiam się , czy w tych pojemnikach nie zrobić mikro dziurek szpilką , bo mam wrażenie , że chusteczki będą sie tak kisić. Czy się mylę?
Skąd wzięłąś olejki? gdzie szukać? Zastanawiam się , czy w tych pojemnikach nie zrobić mikro dziurek szpilką , bo mam wrażenie , że chusteczki będą sie tak kisić. Czy się mylę?
A
aga4444
Gość
oj dziewczyny podziwiam za te chusteczki mi by się nie chciało...
Fakt, że polizany temat , ale ......Uwaga! TVN - Reportaże - Macierzyństwo bez lukru
martolinka
też wczoraj oglądałam;-)te 2 maluchy z poczatku reportażu , które dały przedsmak swoich możliwości z lekka mnie przeraziły;-)
reklama
agrafka80
Fanka BB :)
Obejrzałam ten program - super, bardzo fajna kobitka. A dzieciaki jak dla mnie zachowywały się całkiem normalnie
Martolinka masz już pomysł na "prezent od Ali" dla Antka?
Maxwell, Ania co wasze starszaki dostały ?
Martolinka masz już pomysł na "prezent od Ali" dla Antka?
Maxwell, Ania co wasze starszaki dostały ?
Podziel się: