reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
dziewczyny co do pomidorów to spróbujcie tych z LIDLA rzymskich albo koktajlowych nie są najgorsze no ale napewno nie są to takie wiosenne targowe

Na pewno jest:tak:U nas też co krok, a już przede wszystkim na każdej wsi te duże sklepy to właśnie Społem.
Dziunka dziś przejeżdżałam obok tego sklepu więc JEST;-)Miałaś rację

ja zimą do sąłate sosów itp to daję pomidory z puszki, duzo lepsze
ja też tak robie , ale do chleba z puszki jakos nie bardzo

dziewczyny co do pomidorów to spróbujcie tych z LIDLA rzymskich albo koktajlowych nie są najgorsze no ale napewno nie są to takie wiosenne targowe
o spróbuję , bo trochę mi ich brakuje, ale do wiosny niedaleko

kilolek kupiłam już te ręczniki i pojemniki do chusteczek wielorazowych;-) dziś albo jutro dowiem się w punkcie krawieckim ile będzie kosztowało obszycie tych szmatek
Skąd wzięłąś olejki? gdzie szukać? Zastanawiam się , czy w tych pojemnikach nie zrobić mikro dziurek szpilką , bo mam wrażenie , że chusteczki będą sie tak kisić. Czy się mylę?

też wczoraj oglądałam;-)te 2 maluchy z poczatku reportażu , które dały przedsmak swoich możliwości z lekka mnie przeraziły;-)

reklama
Obejrzałam ten program - super, bardzo fajna kobitka. A dzieciaki jak dla mnie zachowywały się całkiem normalnie :)

Martolinka
masz już pomysł na "prezent od Ali" dla Antka?
Maxwell, Ania co wasze starszaki dostały ?

Do góry