reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
No właśnie marolinka duża, duża prawie 2 kilo juz! :szok: alez te dzieci nam teraz szybko rosną

zamknęła żeby potem nie miec za dużo do nadrobienia :-) narzekala ze nie nadąża czytać

Marta <foch>! Ja czekałam na obiecany telefon a Ty nic:dry: a sama nie miałam nic na koncie żeby zadzwonić...

Ale dobrze ze wszystko ok!

Pola trzymam kciuki!

U nas ok, nowy kot zachowuje się dziwne, jak nie kot;-) zero dzikich instynktów:-D nasz się jeży i warczy a nowy przechodzi obok niego, rzuci co najwyżej jednym okiem i ma go w nosie:szok: zachowuje się jak Garfield :-D w zupełności spodobało mu się u nas. No i mam w końcu kota nakolankowego;-):-D wczoraj nawet położył się na A - a tego trudno dokonać:-D nasz przeżywa, ale myślę że to kwestia kilku dni, powarczy, powarczy i mu się znudzi.
Wstawiłabym Wam zdjęcia, ale tak kabla rano szukałam, że aż Asię obudziłam, a kabla dalej nie ma:baffled:

reklama
Tja... też się zdziwiłam dziś, ale ....wczoraj padłam z moimi, więc nie wiem zupełnie co się stanęło z głównym lecem sprawdzać
:-D:-D

Do góry