reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
ja z ciekawosci zapytałam pielegniarki . czy można z cytryna a ona byłą w szoku , ze takie cos przyszło mi do głowy;-)

Kikolek - ja miałam i 50, i 75, więc piłam bez cytryny *50*, a 75 już trochę z cytryną, a potem lizałam i wyciskałam sobie cytrynę jak tylko mi się pogarszało.;-)

można z cytryną (2 lata temu nie można było) mam nadzieję, ze będzie lepie niż bez :-)

Od kilku dni wyraźnie czuje kiedy mała ma czkawkę;-)super uczucie.
Staram się nacieszyć tym stanem , bo zostało jeszcze tylko kilka tygodni. Nie ukrywam , że coraz mi ciężej. Trudno się podnieść np. z kucek .

W zasadzie; pranie ogarnęłąm już łacznie z posciela i kocykami . Zostało jeszcze to co w piwnicy po Antku zatrzymałam jako uniseks. Jednak znowu bede musiała dokonać selekcji , bo po co mi kolejne body 56 jak mam ich 15?samych czapeczek uzbierało sie na 3-4 msce 17 sztuk:baffled:

ja piłam z cytryna w szpitalu i nikogo to nie dziwiło,sami lekarze pozwalają i pielęgniarki tak samo.ale i tak się męczyłam aż głowę za okno wystawiałam bo tak mi gorąco i niedobrze po tym było.

reklama
Do góry