reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

hehehe dobre jestescie z tym nowym wynalazkiem:)

Ja ostatnio kupilam w ikea te ręczniki traktuję je jako scierki w kuchni, ktore u mnie idą i się brudzą w masowych ilosciach :)

Ja na początku u Oliska uzywalam chusteczek nawilzających a potem pupkę przecierałam wodą przegotowaną czasami z mydlem a do tego duze kwadratowe waciki. Teraz uzywam chusteczek pampers ale jak jest kupka to idę pod wodą wyszorowac. Sama jak uzyję tych chusteczek czasami cos mnie podraznia, dlatego na początku uznalam ze dla pupki tak malej woda przegotowana bedzie najlepsza.

Ale w te chustki i ich pranie bym sie nie bawila ;p

reklama
hehehe dobre jestescie z tym nowym wynalazkiem:)

Ja ostatnio kupilam w ikea te ręczniki traktuję je jako scierki w kuchni, ktore u mnie idą i się brudzą w masowych ilosciach :)

Tylko do sprzątania czy też wycierasz nimi naczynia? Nie zostają Ci farfocelki, włoski? No bo ja właśnie wczoraj spróbowałam z braku laku i dupka:crazy: musiałam ręcznikami papierowymi wycierać:cool:

Kurcze, nie jestem przyzwyczajona do wycierania, zawsze więcej roboty, a tu nad zlewem jest szafka zamiast suszarki:wściekła/y: a stacjonarnej nie ma gdzie postawić. Już nawet o zmywarce myślałam, bo u dziadków stoi, ale nawet nie ma gdzie wstawić.

Kurcze, nie jestem przyzwyczajona do wycierania, zawsze więcej roboty, a tu nad zlewem jest szafka zamiast suszarki:wściekła/y: a stacjonarnej nie ma gdzie postawić. Już nawet o zmywarce myślałam, bo u dziadków stoi, ale nawet nie ma gdzie wstawić.
a jaki masz zlew bo są też takie zakładane na jedną komorę zlewu i wtedy w jednej myjesz a na drugiej układasz do suszenia , o takie coś Suszarka do naczyń / komory zlewu - CHROM !!! (2055530282) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

martolinka ja juz doczekac sie nie moge srody, mam nadzieje, ze sie na pewno okresli a nie ze wywinie jakis numer i dupka sie odwroci do nas:-D

reklama
ja mam jutro krzywą cukrową :eek: boję się,z e nie najlepiej to zniosę bleee

Do góry