reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
o widzisz aj bym chetnie z takkich reczniczków zrobiła, tylko ciekawe jakie to na grubośc wyjdzie, bo w końcu cąlkiem spore pudlo trzeba na nie będzie.
do ikea mam spory kawął ale zdaża mi sie bywać ze 3 razy do roku to moze jeszcze się uda :-) ale sama nie wiem hmmm a kiedy będziesz jechac?

Kilolek moze nawet w weekend udałoby się podjechać? musiałabym z M pogadać.
Jeżeli z jednego wychodzą 4 chusteczki to myślę , ze z 10 trzeba kupić..

Ja musiałabym zanieść do krawcowej zeby mi obszyła , bo antytalent ze mnie wybitny;-)

One mają rozmiar 30/50 czyli wyjda 4 chusteczki 15/25. albo nawet 6 sztuk 15/15 i zostaje 5cmm scinka. Tylko trzeba troche na podszycie odliczyć czyli neico mneijsze. Pewnie 14/14 chyba żeby jakąś tasiemka obszyć.
No przydałoby się na maszynie obszyć.

hehehe no ciekawe :-)

martolinka to ja już cię nie będę klopotac, na allegro zamowię te ręczniczki

reklama
Do góry