reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko

Mysia nie wiem czy zabobonna, ja tez stwierdziłam ze poczekam do nowego roku, bo rożnie bywa w końcu... przedtem nic nie kupowałam, a teraz juz pomału muszę poszykować, żeby mój mąż potem nie oszalał, jakby na niego wszystko spadło nie daj Boże;-), bo niby 6 tygodni jeszcze, ale nigdy nic nie wiadomo.
A maluch będzie Bartek (Bartosz) - tak mi sie kiedys przysniło i chłopaki zaakceptowali:-)

Wolfia ja planuje cały macierzyński czyli teraz 20 tygodni jest chyba, do tego mozna dobrac jeszcze 2 więc też skorzystam, no i pewnie urlop od razu wykorzystam, więc troche tego wyjdzie, a potem juz Hubek do przedszkola od wrzesnia znowu pójdzie, wiec bedzie łatwiej i jak ja do pracy to pewnie moja mama z maluchem zostanie:tak:

U nas Filip miał być ewentualnie Bartoszem, ale mąż nie bardzo w ostateczności chciał...

Siedzę w domu i tak wymyślam, chętnie bym coś już zrobiła w kierunku przywitania dzidziusia..ale obiecałam sobie, ze nic nie kupie dopóki nie dowiem się jaka płeć...i tak czekamy do wtorku niecierpliwie - a w sumie to ja czekam, bo mój maż to jakoś wcale jakby nie pamiętał i nie cieszył się, ze w ciąży jestem...może nie tyle się nie cieszył, co może mniej niż poprzednio...a też tak chciał kolejne dziecko, teraz jakby nie,,,

reklama
dzisiaj zrobiłam kolejne zakupiki dla maluszka, tym razem przez neta wiec pokazuje co:

rożek kremowy rozki_ksiezyc.jpg
pościele do łóżeczka: ksiezyc_zolty_moskitiera_ochraniacz.jpgchmurka_bez_moskitiera_ochraniacz.jpg
pościel do wózka/kołyski: wozek_bez_ksiezyc.jpg

Justynka,ale śliczności wybrałaś :tak:. Nie mogę uwierzyc ,że już za kilka tygodno rodzisz :szok:. Tak jak i dziewczynom bardzo szybko zleciał mi czas :tak: .

Rosmerta sliczne.Hania ma podobna pościel do kołyski(no ale z niej wyrosla,teraz do kumpeli wędruje)

O piękne cuda....
rosmerta
a mogłabyś dać namiar na sprzedającego jak będzie wszystko oki?? Ja mam w sumie 3 komplety pościeli, jeden to już do wyrzutki w sumie wiec moze dokupie jeszcze....tym bardziej że ciagle mi sie jej za mało wydawało jak Filip był mały

Rosmerta śliczności !

jejku kiedy to było jak ja wyprawkę dla Dominika robiłam ....teraz już mam duże dziecko
i rozbiegał się na całego w sumie o tej samej porze zaczął chodzić co Emilka na rok i 2 tygodnie

Ostatnia edycja:
ślczne zakupy boskie ja mam 2 pościele pewnie jedną dokupie i napewno coś do wózka no i obowiązkowe rożki u Szymka sprawdziły się super.

reklama
Brawa dla Dominisia.

Ale Wam zazdorszcze tych małych cudeniek dla maleństwa,ale tylko tego,he,he...bo uwielbiam swoja półroczna córcię.Ciesze sie,że już nie jest noworodkiem.

Do góry