reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko

reklama
:-D:tak::tak:slodki suwaczek GOSIA
:tak::tak:

Byłam dzisiaj w szpitalu na ginekologicznym USG.Oczywiscie ogromna kolejka, prawie same cięzarówki z trudem znoszące upał.Tak sobie popatrzyłam na te wielkie brzuchole i pomyślałm jak to dobrze, ze jestem tu z innego powodu:-):tak:Słodziutkie są takie maluszki, ciesze sie jak u znajomych pojawiaja sie dzieciaczki, ale ja sama....:no::no::no::-)

prawdopodobnie druga córa :sorry2:

jutro jadę drugi raz wiec będziemy próbować dojrzeć czy na 100% dziewczynka czy jednak coś tam w 1 dzień wyrośnie ;-);-)

No, Gosia, to super :-) Dziewczynki są fajne ;-) A Ty Gosiu rodzisz śliczne dziewczynki :-):tak:

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny ;-)

Agusia
a obojętne mi to co będzie jest dziewczynka to jestem mega szczęśliwa jutro oby tylko było na badaniach wszystko ok :tak:

Ech Gosiu przypomniałaś mi właśnie chwile kiedy ja się dowiedziałam co będzie.... marzyłam początkowo o chłopaku a tu niespodzianka :-) Zazdroszczę Ci że jeszcze troszkę i będzie malutka kruszynka na świecie.... chociaż u mnie to marzenie o małym synku nie wygasło, to oczami wyobraźni widzę dwie słodkie dziewuszki i cieszyłabym się bardzo.... i Ty na pewno też będziesz :tak:

reklama
chociaż u mnie to marzenie o małym synku nie wygasło, to oczami wyobraźni widzę dwie słodkie dziewuszki i cieszyłabym się bardzo.... i Ty na pewno też będziesz :tak:

no właśnie z jednej strony się bardzo cieszę że dwie dziewuszki a z drugiej jest ta ciekawość na chłopca czy to tak samo czy jednak jest inaczej ....:-D

a teraz jak tak patrzę na Emilką jak mi piszczy i skaczę to sobie wyobrażam że potem dwie takie będą tak skakać i piszczeć ......to tylko uciekać :rofl2::-D

Do góry