reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko? Tak, nie, kiedy?

ZOŁZIK ja tez mam piwko to wypije razem z Toba. Jutro zabieram M ze szpitala, dzieci śpią to ja sie odstresuje.
A test powtórz któregoś ranka.( u mnie testy nigdy nie wychodziły wieczorem ale rano następnego dnia juz były dodatnie; No ale ja to starsza pani i u mnie wszystko inaczej niż u normalnego człowieka).:tak:

reklama
dubeltówka litości nie macie!!!:-D:-D:-D
AgataR a mi wieczorem i rano taka słabiusieńka kreseczka wyszła...pamiętam, że A powiedział: ale jaja:-D:-D

Dubeltówka86 :rofl2:
Mrsmoon - Matko Polko ;-)
AGATA R - stary człowieku ;-), ja miałam jedną kreskę rano, wogóle śmiesznie było bo odsuwałam termin zrobienia testu jak mogłam, aby się nie rozczarować mimo, że mi się okres opóźniał, no ale szłam do gin no i już musiałam :-D

Dubeltówka, :-p ;-)

Anapi, no rozbroił mnie totalnie tym zestawieniem :-D

Mrsmoon, a niech Ci mijają błyskawicznie :-D

Agatek, kochana Pani Starsza ;-) z Edim test wyszedł po południu - a raczej testy, bo 3 były [pognałam K. do apteki w celu potwierdzenia ;-)]. Ale powtórzę, oczywiście, że powtórzę...
Cmokam :*

Dziewczyny działąjcie z tym zaciążaniem! :-) Lekko nie jest, ale widok tulących się do siebie dzieciaków jest bezcenny... Miewam nieraz takie dni, że jestem wykończona na maksa, ale jak na nich patrze to od razu mi mija. Naprawde warto!

Dziewczyny działąjcie z tym zaciążaniem! :-) Lekko nie jest, ale widok tulących się do siebie dzieciaków jest bezcenny... Miewam nieraz takie dni, że jestem wykończona na maksa, ale jak na nich patrze to od razu mi mija. Naprawde warto!

Nie wiem, czy to hormony, czy jakis pieprzony instynkt [wiecie, przetrwanie gatunku itd.] ale w momencie, kiedy doszło do mnie, że moge być w ciąży, to jakos mi tak dziwnie troche się pozmieniało... Cieszyłabym sie z dziecka... Bardzo... Byłoby ciężko, jesli ciąża przebiegałaby podobnie, jak z Edim. Ale jakoś byśmy dali radę. Jedynie kwestia finansowa mnie przeraża... I to bardzo mnie przeraża. niestety, mój mąż zarabia niewiele ponad najniższą krajową. A oszczędności skończą się na początku jesieni... Tu mnie boli i to bardzo...

Zolzik ja czasami jak sobie mysle o wpadce to jestem przerazona i powtarzam ze tylko nie teraz tylko ni teraz, zdrugiej strony no co mialabym zrobic, jesli by sie przytrafilo trzeba by bylo to jakos przezyc. i tlumacze sobie ze co ma byc to bedzie.........

reklama
Martuś, masz rację. Dla mnie też nie ma innej opcji, jak tylko urodzić... i dać radę. Jednak wolałabym za jakiś rok, półtora... :sorry2: Bo w międzyczasie zdążyłabym wrócić do pracy i znów byśmy coś odłożyli na wychowawczy...

Do góry