reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejne dziecko? Tak, nie, kiedy?

Ja też nie skakałabym z radości gdybym zaciążyła. Kwestia finansowa to jeden z dwóch powodów, ale zawsze sobie powtarzam, że na dziecko zawsze sie znajdzie. Druga i chyba poważniejsza od pierwszej to brak pomocy. Jestem tu sama(oprócz brata i teścia, ale to chłopy i zająć się dzieckiem to jak graniczenie z cudem) gdyby mama była, albo chociaz teściowa to do pracy bym poszla i lżej by nam było. Ale u nas nie ma opcji zaciążyć bo do tego trzeba seksu a u nas prawie zero:-p

reklama
libido, nie libido... po prostu wieczorem to ja po pierwsze chcę spać...bo oczysię same zamykają...

Przypomniała mi się w tym miejscu zasłyszana gdzieś historia o parze która miała trójkę dzieci, każdą z innego środka anty. :-D

reklama
Do góry