reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejne dziecko? Tak, nie, kiedy?

reklama
ten wątek to raczej bede omijać szerokim łukiem, chyba nie musze pisac dlaczego;-):-D. Chos z drugiej strony bede Kibicowac mocno tym, ktore beda sie staralu o kolejnego dzidziusia. Czytałam na początku trasia ze twój M. sie zazeka ze nie chce kolejnego dziecka i pytasz czy mu sie to zmieni. Napisze tak, moj M. tez nie chciał i długo sie zastanawiał nad tym czy kolejne dziecko to dobry pomysł, namawiałam go dosc długo. w koncu sie zdecydował i jak zaczelismy nad tym pracowac to szczerze nie napracowalismy sie specjalnie bo w zasadzie to był tylko jueden raz i to jaki, od razu podwójny:-D. wiec niech sie tak twoj M. nie zacina bo nigdy nic nie wiadomo;-)

aga i to z takim spokojem mówisz (piszesz;-)), ja wczoraj myślałam, że wyjdę z siebie, miałam gorszy dzień, Emilka szalała, marudna na wieczór się zrobiła, myślała, ze stracę cierpliowść, i tak sobie pomyślałam, jakbym sobie dała rade jakbym miała dwójkę dzieci...?:szok:
podziwiam mamy, które maja gromadkę dzieci tak, jak Ty aga:-)

a mnie sie okres spoznia juz 3 tydzien heh - ciekawe kiedy to sie ureguluje ?

ja z jednej strony chcialabym drugie dziecko juz teraz natychmiast...ale wiem ze jeszcze nie dojrzałam do tego... gó..wniara ze mnie jeszcze pod tym wzgledem by miec dwójke :-D

apropo ostatnio pan z TVN proponowal nam reportaz o mlodych matkach i pozytywnym macierzyństwie :eek: mowie mu ze urodzilam jak mialam 24 lata wiec chyba mloda nie jeste jakos bardzo... :baffled:

Ironia - ja myślę podobnie, że zła matka jestem... W sumie i tak na dobrą sprawę to ja za bardzo czasu dla własnego Dziecka nie mam...:szok: Perfekcyjna pani domu też ze mnie nie jest, więc co do zasady porażki na każdej linii.... :baffled:

reklama
Do góry