reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

agacz rowerek fajowy:tak:, wiem bo Alicja ma taki sam:-D tylko żółto-zielony;-). Ale na allegro trochę drogawo wychodzi:szok::dry:, ja w sklepie (nie najtańszym:no:) zapłaciłam za niego 111 zł

reklama
To wklejaj fotki i chwal sie Dzustta :-)

Chciałabym sie pochwalić ale dostanie go dopiero na roczek. Ja byłam tylko babci podsunąc pomysł na prezent w sklepie bo ona chciała kupic jej maskotke za 50-60zł. A wiem ze babci troszkę finansowo cięzko bo dużo na leki wydaje to podsunęlam jej pomysl z wóziem za 40zł. A ze Matyla zawsze zabiera malej sąsiadce taki wózio to na pewno jest to trafiony prezent:tak:

sprzety super, ja tez cos chce!!!! o juz nawet wiem co... robota co za mnie bedzie sprzatal.... i zycie bedzie prostrze :-D:-D

Super sprzeciory :-)

Ja jeszcze nie wiem co kupic Sarce na roczek. Moj tata tez sie wczoraj glowil co by jej kupic i tez nic nie wymyslilismy :-)

Hehe widze zakupy pełną parą a nasz rowerek juz zdązył sie zepsuc:wściekła/y:ten uchwyt do prowadzenia z tyłu sie zepsuł ale dziadek ma naprawic za to wszyscy kupują hance przedwczesnie prezenty urodzinowe moja mama jej kupiła wozek dla lalek i konia na biegunach my tez wczoraj kupilismy ekstra zabawke w smyku:tak:

z tych prezentow to chyba najbardziej ciesza sie dorosli;-):tak: u nas urodzinowe lalki, wozek nawet rowerek porasta kurzem.......ja interesuje tylko chodzenie, na zabawe, nie mowiac juz o zatrzymaniu sie na 5 min, nie ma czasu:sorry2:

aaa przekonala sie, po 4 miesiacach, do hustawki, wczesniej siedziala gora 5 min, teraz sama sie domaga aby ja pobujac:tak:

reklama
Dziewczyny, prosba - dostalam od dziadkow 250 zl na krzeselko do karmienia dla Sarki. Poleccie mi cos do takiej kwoty, bo na allegro jest tego w cholere! :tak:

Do góry