reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
To wklejaj fotki i chwal sie Dzustta :-)
Chciałabym sie pochwalić ale dostanie go dopiero na roczek. Ja byłam tylko babci podsunąc pomysł na prezent w sklepie bo ona chciała kupic jej maskotke za 50-60zł. A wiem ze babci troszkę finansowo cięzko bo dużo na leki wydaje to podsunęlam jej pomysl z wóziem za 40zł. A ze Matyla zawsze zabiera malej sąsiadce taki wózio to na pewno jest to trafiony prezent
dzustta
Mama sierpniowa'06
O udalo mi sie znaleźć taki na allegro
http://allegro.pl/item222058360_wozek_dla_lalki_cicciobello_z_puchatkiem_.html
http://allegro.pl/item222058360_wozek_dla_lalki_cicciobello_z_puchatkiem_.html
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Super sprzeciory :-)
Ja jeszcze nie wiem co kupic Sarce na roczek. Moj tata tez sie wczoraj glowil co by jej kupic i tez nic nie wymyslilismy :-)
Ja jeszcze nie wiem co kupic Sarce na roczek. Moj tata tez sie wczoraj glowil co by jej kupic i tez nic nie wymyslilismy :-)
Hehe widze zakupy pełną parą a nasz rowerek juz zdązył sie zepsucten uchwyt do prowadzenia z tyłu sie zepsuł ale dziadek ma naprawic za to wszyscy kupują hance przedwczesnie prezenty urodzinowe moja mama jej kupiła wozek dla lalek i konia na biegunach my tez wczoraj kupilismy ekstra zabawke w smyku
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
z tych prezentow to chyba najbardziej ciesza sie dorosli;-) u nas urodzinowe lalki, wozek nawet rowerek porasta kurzem.......ja interesuje tylko chodzenie, na zabawe, nie mowiac juz o zatrzymaniu sie na 5 min, nie ma czasu
aaa przekonala sie, po 4 miesiacach, do hustawki, wczesniej siedziala gora 5 min, teraz sama sie domaga aby ja pobujac
aaa przekonala sie, po 4 miesiacach, do hustawki, wczesniej siedziala gora 5 min, teraz sama sie domaga aby ja pobujac
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dziewczyny, prosba - dostalam od dziadkow 250 zl na krzeselko do karmienia dla Sarki. Poleccie mi cos do takiej kwoty, bo na allegro jest tego w cholere!
Podziel się: