reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

agacz rowerek fajowy:tak:, wiem bo Alicja ma taki sam:-D tylko żółto-zielony;-). Ale na allegro trochę drogawo wychodzi:szok::dry:, ja w sklepie (nie najtańszym:no:) zapłaciłam za niego 111 zł

reklama
To wklejaj fotki i chwal sie Dzustta :-)

Chciałabym sie pochwalić ale dostanie go dopiero na roczek. Ja byłam tylko babci podsunąc pomysł na prezent w sklepie bo ona chciała kupic jej maskotke za 50-60zł. A wiem ze babci troszkę finansowo cięzko bo dużo na leki wydaje to podsunęlam jej pomysl z wóziem za 40zł. A ze Matyla zawsze zabiera malej sąsiadce taki wózio to na pewno jest to trafiony prezent:tak:

sprzety super, ja tez cos chce!!!! o juz nawet wiem co... robota co za mnie bedzie sprzatal.... i zycie bedzie prostrze :-D:-D

Super sprzeciory :-)

Ja jeszcze nie wiem co kupic Sarce na roczek. Moj tata tez sie wczoraj glowil co by jej kupic i tez nic nie wymyslilismy :-)

Hehe widze zakupy pełną parą a nasz rowerek juz zdązył sie zepsuc:wściekła/y:ten uchwyt do prowadzenia z tyłu sie zepsuł ale dziadek ma naprawic za to wszyscy kupują hance przedwczesnie prezenty urodzinowe moja mama jej kupiła wozek dla lalek i konia na biegunach my tez wczoraj kupilismy ekstra zabawke w smyku:tak:

z tych prezentow to chyba najbardziej ciesza sie dorosli;-):tak: u nas urodzinowe lalki, wozek nawet rowerek porasta kurzem.......ja interesuje tylko chodzenie, na zabawe, nie mowiac juz o zatrzymaniu sie na 5 min, nie ma czasu:sorry2:

aaa przekonala sie, po 4 miesiacach, do hustawki, wczesniej siedziala gora 5 min, teraz sama sie domaga aby ja pobujac:tak:

reklama
Dziewczyny, prosba - dostalam od dziadkow 250 zl na krzeselko do karmienia dla Sarki. Poleccie mi cos do takiej kwoty, bo na allegro jest tego w cholere! :tak:

Do góry