reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja mam PRO BABY. Jak dla mnie SUPER . Ma regulowane oparcie, wysuwany podwójny blat, regulowany podnóżek, koszyk na zabawki, pasy bezpieczeństwa, regulacje wysokości, blokadę kółek.
A tak wygląda
A ile kosztowal?
sandra1982
Znalazlam sobie na allegro kilka modeli. Doradzcie mi prosze ktory wybrac! :-)
Super Krzeselka -Baby Mix Najnowsza KOLEKCJA(W-wa) (223090116) - Aukcje internetowe Allegro
SUN KRZESELKO STELLA bawel.tapicerka 10ZŁ WYSYLKA (226233079) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESEŁKO BABY ONO KWIATEK - SUPER CENA !!!!!!!! (224761933) - Aukcje internetowe Allegro
Krzesełko Chicco Happy Snack 3 kolory - nowe (221856738) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESEŁKO DO KARMIENIA GWAR.WYSYŁKA w 24h!!!!!!! (223681738) - Aukcje internetowe Allegro
Super Krzeselka -Baby Mix Najnowsza KOLEKCJA(W-wa) (223090116) - Aukcje internetowe Allegro
SUN KRZESELKO STELLA bawel.tapicerka 10ZŁ WYSYLKA (226233079) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESEŁKO BABY ONO KWIATEK - SUPER CENA !!!!!!!! (224761933) - Aukcje internetowe Allegro
Krzesełko Chicco Happy Snack 3 kolory - nowe (221856738) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESEŁKO DO KARMIENIA GWAR.WYSYŁKA w 24h!!!!!!! (223681738) - Aukcje internetowe Allegro
Kosztowało 240 zł.A ile kosztowal?
Baby Ono Kwiatek, jest śliczne ma takie same funkcje jak PRO BABY, a troche tańsze :-)
Chicco nie ma kółek, a one się czasami przydają
dominique.p
Fanka BB :)
My tez mamy krzeselko ProBaby. jest super, polecamy Zaplacilismy 249 za nie.
sandra1982
Nie ma niestety tego Probaby na allegro Chyba, ze cos zle wpisalam. Musze sprawdzic raz jeszcze :-)
sandra1982
Sprawdzilam jeszcze raz dokladnie - nie ma niestety tego ProBaby na allegro
Doradzcie mi cos prosze z tych, ktore wymienilam ponizej.
Doradzcie mi cos prosze z tych, ktore wymienilam ponizej.
Sandra a nie wolisz takiego co sie póxniej da rozłozyc na stoliczek i krzesełko??
my mamy taki i juz stoi rozłozony , mała jest zachwycona a ja mam spokój bo wsadzam zapinam a ona bawi sie na stoliczku zabawkami, zaraz znajde na allegro i wkleje Ci link
my mamy taki i juz stoi rozłozony , mała jest zachwycona a ja mam spokój bo wsadzam zapinam a ona bawi sie na stoliczku zabawkami, zaraz znajde na allegro i wkleje Ci link
sandra1982
Wlasnie taki rozkladany mam, z Disneya, ale zupelnie sie nie sprawdza. Brakuje mi w nim pasow zapinanych od ramion (tutaj mam tylko takie w pasie) oraz tego zabezpieczenia miedzy nogmai, zeby dziecko sie nie zsuwalo No i tacka jest przykrecana na stale i jak chcialabym ja porzadnie umyc to musze kolki wykRECACSandra a nie wolisz takiego co sie póxniej da rozłozyc na stoliczek i krzesełko??
Ale chetnie zobacze jak wyglada ten Wasz
reklama
efik1 - KRZESEŁKO do KARMIENIA - SAFIR - NOWOŚĆ (222915213) - Aukcje internetowe Allegro
jedyna wada to brak kółeczek ale da się bez nich żyć, mamy parkiet i musimy podkleić filcem i bedzie po problemiePolecam:-)
jedyna wada to brak kółeczek ale da się bez nich żyć, mamy parkiet i musimy podkleić filcem i bedzie po problemiePolecam:-)
Podziel się: