reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

ja szczerze bardzo rzadko sugieruje się opiniami innych ludzi... czasami przynosi mi to korzyści, innym razem straty... ale tak czy inaczej najbardziej ufam swojemu instynktowi...

reklama
Dokładnie Ewa tak najlepiej :tak:jednemu spasuje drugiemu nie..takze nie ma co sie sugerowac az tak opiniami innych;-):tak::-)

ja szczerze bardzo rzadko sugieruje się opiniami innych ludzi... czasami przynosi mi to korzyści, innym razem straty... ale tak czy inaczej najbardziej ufam swojemu instynktowi...
tez tak sadze bo po co kupowac fotelik za kupe pieniedzy bo jest super ekstra najlepszy skoro Ci sie nie bedzie podobal zadna to frajda :-D:-D

ja uważam ze ile włascicieli tyle opinie, tak samo ze szpitalami(jak byłysmy zaciążone to poruszałyśmy te tematy:-p)ile pacjentek tyle opini

my najpierw obmacamy foteliki na żywo a póxniej zdecydujemy

agacz- fajniusi ten rowerek!!!

a... przypomniało mi się- przedwczoraj kurier dostarczył nam fotelik- jest rewelacyjny i baaardzo wygodny... mała siedzi w nim jak królowa i o niebo lepiej znosi jazde samochodem- już zdązyliśmy go przetestowac w naszych warszawskich korkach:-p:-p

Agacz, fajniusi ten rowerek!
Sama chcialam kupic Sarce cos podobnego, ale ona chwile zainteresowna i potem ma to gdzies :-) wiec narazie zrezygnowalam.

A na urodziny chce jej kupic jakiegos zabawkowego psa, ktory by chodzil i szczekal, bo ona jak widzi psy to az sie cala trzesie :-) Ma jednego psa, ktory tanczy i spiewa "Who let the dogs out " i non stop go tuli :-)

Ewa, a jaki w koncu fotelik kupiliscie? Bo chyba przeoczylam albo nie doczytalam :sorry2:

Agacz świetny rowerek:tak:Zadowolenie malej gwarantowane bo mamy podobny i mala uwielbia w nim jeżdzic

A Matyla ma już zakupiony pierwszy prezent na roczek przez prababcie- wózeczek Disneya - bardzo świetny .

reklama
Moja Hanka dostała podobny rowerek od dziadkow i straszną ma radoche jak sie ją wozi w nim :-)nie raz niechce zejsc z niego:tak::-)

Do góry