reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

my też jeszcze nie wybraliśmy fotelika...
rodzice i teściowie pytali, co kupić małemu na roczek więc powiedzieliśmy im, że zbieramy kasę na fotelik dla młodego
zobaczymy ile mamy i pójdziemy kupić. i chyba będzie to coś z tych droższych, typu Roemer lub Maxi Cosi... ale i tak decyzje podejmiemy jak już będziemy mieć kasę i poprzymierzamy młodego do fotelików w sklepie :tak:

reklama
Redaktorka, wozeczek super, ale u mnie by odpadl ze wzgledu na przednie kolka - nie pojezdzilabym nimi po naszych gorskich trasach.

Leyna, fajnie, ze uda sie Wam kupic jakis lepszy fotelik. Jak juz cos wybierzecie to poprosimy o linki :-D

A ja naszego Haucka wyprobowalam wczoraj w terenie i jezdzi sie kapitalnie - wertepy, trawa, piasek - wszedzie sprawdza sie idealnie :-)

sandra- super,że wózek się sprawdza!!! ja ze swojego beby design byłam zadowolona do czasu wyjazdu nad morze... tam (na plaży) w ogóle sie nie sprawdził... teraz chyba bym sie dwa razy zastanowiła przed zakupem...

redaktorka- wózek fajny, tylko trochę ciężkawy... bynajmniej jak dla mnie:-p

Leyna my jak kupowalismy fotelik to strasznie nam koles odradzał foteliki firmy Roemer..:eek:

a dlaczego odradzał? jakie miał argumenty przeciw?
mi kiedyś odradzali Bebe Confort a Roemera polecali ze względu na ilość gwaizdek uzyskiwanych w testach bezpieczeństwa

sandra- super,że wózek się sprawdza!!! ja ze swojego beby design byłam zadowolona do czasu wyjazdu nad morze... tam (na plaży) w ogóle sie nie sprawdził... teraz chyba bym sie dwa razy zastanowiła przed zakupem

Dlatego wyprobowalam go wczoraj na piasku - wjechalam na bosiko do siatki plazowej :-D

Z tym odradzaniem i polecaniem to mnie sie wydaje, ze czesto sprzedawcy zachecaja do zakupu tych rzeczy, ktore im nie schodza. Mysle, ze w wyborze fotelika powinno sie sugerowac wlasnie iloscia gwiazdek w testach bezpieczenstwa.

Co do fotelika napewno liczy sie najbardziej bezpieczenstwo nam akurat koles zachwalał deltima fotelik i nie sądze ,ze dlatego ze im nie schodzi bo akurat duzo ludzi sie na niego decyduje ,moj brat ma taki i bardzo sobie chwalił mysmy akurat kupili coneco bo był bardzo zblizony do deltima a jednak troche tanszy;-)

reklama
Leyna nie bardzo juz pamietam nie miał jakis konkretnych argumentow ale mowił ze wiele osób po kupnie było nie zadowolonych przy nas akurat było jakies małzenstwo własnie miało juz roemera i szukało specjalnego ochraniacza bo nie miał sciaganego pokrowca i nie nadazali z praniem w moim akurat da sie sciagac obicie i wyprac ale to jest mało istotne;-) prawda jest to, ze wiele fotelikow zwyczajenie nie jest badanych w testach co nie oznacza ze są kiepskie...

Do góry