reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

karoo moja spacerówka też ciężkawa, ale się nie martwię, już drugą (właściwie trzecią, bo jedna u mamy) sobie załatwiłam, taka do bagażnika i samolotu "parasolką" zwana, od kumpelki za 50zł odkupię i z głowy:-D

reklama
Ja na co dzien planuje jezdzic spacerowka, ktora jest w zestawie naszego wozka. Ale mysle tez o kupnie "parasolki" na wakacje- musi byc lekka i mala po zlozeniu. Tylko, ze te najmniejsze sa do 15 kg i boje sie, ze Piotrusiowi za dlugo nie posluzy...

dziewczyny co do spacerówki- ja naprawdę szczerze polecam tą co kupiłam niedawno z baby dasign- model travel
jest lekka, zwrotna, fajnie sie składa, a co najważniejsze- wygodna dla małej i niedroga...

mój wózek był dość ciężki i nie bardzo sama sobie z nim radziłam (żeby np. gdzies jechać) a po za tym miał tylko 2 poziomy oparcia- czyli mogłam wsadzić do niego julę w pozycji albo bardzo pionowej, albo niemalże leżącej...

dziewczyny co do spacerówki- ja naprawdę szczerze polecam tą co kupiłam niedawno z baby dasign- model travel
jest lekka, zwrotna, fajnie sie składa, a co najważniejsze- wygodna dla małej i niedroga...

mój wózek był dość ciężki i nie bardzo sama sobie z nim radziłam (żeby np. gdzies jechać) a po za tym miał tylko 2 poziomy oparcia- czyli mogłam wsadzić do niego julę w pozycji albo bardzo pionowej, albo niemalże leżącej...
A czy ma on przekladana raczke bo z tego co widzialam na allegro to chyba nie:confused: :confused:

hihihih, ja czasami zaglądam do Lipcówek jako starszych koleżanek, bo mają miesiąc większe doświadczenie i czasami można się ciekawych rzeczy dowiedzieć, ale żeby od razu przeszpiegi :-p:cool2:
nie no chodzilo mi o dobre tego slowa znaczenie zawsze cos podpatrzy sie ciekawgo az sama przed chwila tam bylam popatrzec hehe;-)

reklama
hihihih, ja czasami zaglądam do Lipcówek jako starszych koleżanek, bo mają miesiąc większe doświadczenie i czasami można się ciekawych rzeczy dowiedzieć, ale żeby od razu przeszpiegi :-p:cool2:
To tak jak ja do Was:tak: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-DNie no ja, jak u mnie dziewczyny tak będą mało pisac, to się na dobre do Was przeniosę;-) :cool2:

Do góry