reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
dzustta u mnie tez tak bylo, zawsze sa jakies plusy i minusy, jeszcze w ciazy zaczelam szukac spacerowki, a i tak nie moglam sie zdecydowac, jak przyszlo co do czego

Ipanema_Girl o nianiach elektronicznych to nie wiem zupelnie nic:no:

A moze ktoras z Was moglaby mi doradzic cos w temacie elektronicznych nian???
Bede wdzieczna.
To super sprawa zwlaszcza jak sie ma duze mieszkanie albo ogrodek i dziecko jest male mozne sobie nianke przyczepic i wyjsc a jak dziecko tylko jeknie to wszystko slychac u mnie sie sprawdzila jak nic :tak: :tak: i jak zostawialam mala na dworze to moglam isc spokojnie do domu i sie nie martwic ze mala placze a ja nie slysze :tak:

A i kupilam dzisiaj spacerowke za 219 zl baby design mini bo nam do samochodu potrzebna zeby malo miejsca zajmowala :tak: kurcze fajna lekka super sie prowadzi :-D jak ktos szuka czegos w rozsadnej cenie to polecam i super kolory my mamy szaro-rozowy :-D

A i kupilam dzisiaj spacerowke za 219 zl baby design mini bo nam do samochodu potrzebna zeby malo miejsca zajmowala :tak: kurcze fajna lekka super sie prowadzi :-D jak ktos szuka czegos w rozsadnej cenie to polecam i super kolory my mamy szaro-rozowy :-D

ooo ja tez taka chcialam!!:-p:-):-) wklej kochana foty z dzidziusiem, to zobacze jak sie prezentuje:-) no i jaka jest po zlozeniu

Ipanema, ja tez na poczatku szukalam elektr. niani, zwlekalam, zwlekalam i tewrz nie wiem czy byla by przydatna, bo moje dziecie nie placze jak sie obudzi.....musialabym sie zaopatrzyc w detektor ruchu, bo po przebudzeniu wyrusza w swiat, hihh

Hej zdjec jeszcze nie mam bo nie zdazylam zrobic od wczoraj ;-) ale mam ze strony allegro zdjecie :-D
mozna go zlozyc jak walizke bo ma raczke z boku i wazy 6,5 kg albo cos kolo tego w kazdym badz razie jest lekki i ma skretne kola wiec przy obracaniu nie trzeba podnosic przednich kolek

Hej zdjec jeszcze nie mam bo nie zdazylam zrobic od wczoraj ;-) ale mam ze strony allegro zdjecie :-D
mozna go zlozyc jak walizke bo ma raczke z boku i wazy 6,5 kg albo cos kolo tego w kazdym badz razie jest lekki i ma skretne kola wiec przy obracaniu nie trzeba podnosic przednich kolek

nooo, dokladnie ten sam ogladalam:-) tylko szkoda mi w przyszlosci mojego Gucia, ze bedzie jakby co musial jezdzic w rozowej spacerowce:-D:-D:-D

Falbana, a jaka masz nianie??? Jaka polecasz?

Ja musze kupic. Cieplo sie robi, wiec wyjezdzam z Malym na dzialke. No a tam wielki ogrod, duzy dom, przyda nam sie bardzo.

A mam pytanie co do fotelikow. Bedziemy wymieniac fotelik co prawda dopiero po wakacjach, ale nasuwa mi sie takie pytanie. Czy te juz wieksze foteliki mozna umieszczac na przednim siedzeniu, obok kierowcy??
Chyba niepewnie bym sie czula majac Malego z tylu .

reklama
Falbala wozeczek fajniutki...chyba taki sam jak ma Ewcai ...ale moge sie mylic:tak:

Ipanema co do nian to nie mam pojecia bo u nas to raczej nie potrzebna ...ale napewno cos fajnego znajdziesz ;-) :-) a co do fotelika to z tego co wiem to dziecko nie moze jezdzic z przodu chyba do 10 czy 12 roku zycia

Redaktorka ...a co ja tez spacerowke mam rozowo szara ;-) :-D :-D ...ale g. mowi , ze my bedziemy miec dwie dziewczynki wiec narazie sie nie przejmuje

a my w sobote robilismy wielkie zakupy i w chwili impulsu kupilismy lozeczko turystyczne ( przyda sie na wyjazdach) najlepsze jest to , ze moja doskonale go uzywa jako kojec ...siedzi w nim pol dnia i sie bawi ...oczywiscie rozlozone jest w salonie i zabiera duzo miejsca ...ale dla Zuzu to raj bo widzi co dokladnie robie w kuchni itd. ( bo mamy salon z kuchnia otwarta ) ;-) :tak:

Do góry