reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

A tak w ogóle Leyna czasami zaglądała też do młodszych koleżanek wrzesniówek, ale wychodzi na to że my nic ciekawego nie wiemy i nie piszemy skoro już nie zagląda:-p :-D :laugh2:

reklama
A tak w ogóle Leyna czasami zaglądała też do młodszych koleżanek wrzesniówek, ale wychodzi na to że my nic ciekawego nie wiemy i nie piszemy skoro już nie zagląda:-p :-D :laugh2:

hyhy, no Leyna zaglądała w ogóle wszędzie częściej jak była z dzieckiem w domu. odkąd poszła do pracy czas jej się skurczył drastycznie :-( to, że na wrześniówki zagląda rzadziej (bo zagląda na określone wątki tylko nic na nich nie pisze, bo nie ma nic mądrego do powiedzenia) to nie znaczy, że nie piszecie nic ciekawego :tak:

"ja kupilam baby design smart i po pierwszym spacerze chcialam go zmienic.
ale jakos sie bede musiala przemeczyc.
strasznie jest glosny, jak by kolka mialy zaraz odpasc. torba dla noworodka to juz teraz jest ciasna a maly nie skonczyl jeszcze 2 miesiecy
icon_confused.gif

okienko w budce jest z ceratki ktora zaczela juz pekac (chyba od zimna).
przekladana roczka sie nie przydaje bo i tak wozka nie da sie w ten sposob prowadzic. tanczy po calym chodniku...."

Pozwoliłam sobie wkleic ten cytat bo myślę że to ważna opinia jeżeli ktoś chciał kupic sobie ten wózek (tak jak np.ja).Znalazłam go na całkiem innym forum i cieszę sie z tego bo w niedziele miałam go kupic.Ale teraz to wiedomo-powstrzymam sie

Dziewczyny a czy moze wiecie o krzesełku do karmienia które jednocześnie może być huśtawką jak mała będzie większa? :confused: U mnie mieszkanie nie zaduże więc nie chcę gromadzić zbyt wielu sprzętów.
Co do kojca to zamiast niego mąż kupił kółka w Obi i po przykręceniu do łózeczka mała jeździ po całym mieszkamiu np. jak coś gotuję w kuchni to mała w przedpokoju i mam ja cały czas na oku. :tak:Szczerze polecam takie rozwiazanie.

HA ha ha pogrzebałam troszkę po innych forach i nawet co do wózka CONECO było trochę pozytywnych opinii ale były również i takie:
"Jeszcze a propos Coneco Solar - faktycznie badziewny jest
icon_sad.gif
Po 3 m-cach jazdy kolka sa maksymalnie rozklekotane, odpadaja zatrzaski od materialu itp. - kolezanka sklada reklamacje
icon_confused.gif
"

Ale może znajdzie sie ktos kto temu zaprzeczy.....?:-(

a my kupilismy graco vivo i jestem b. zadowolona, prowadzi sie o wiele lżej niz ten wielkolud na pompowanych kolach, jedyny mankament jak dla mnie to brak mozliwosci przelozenia raczki, ja cierpie i co chwile zagladam do Malej (z kazdym dniem coraz mniej :-)), ale za to corcia jest wniebowzieta, wszystko widzi, nareszcie jej sie swiat ukazal i skonczylo sie marudzenie na spacerach, w glebokim wozku jak nie spala to marudzila, a teraz po prostu poznaje swiat i wiecej spi w domu, a ja mam wiecej "wolnego" czasu, na gotowanie i sprzatanie oczywiscie:tak::-):tak:

dzustta podejrzewam, że ilu posiadaczy danego wózka tyle opinii. zawsze znajdą się osoby zadowolone i odwrotnie. tak naprawdę same musimy sie przekonać na własnej skórze o zaletach i wadach wózka.

dzustta podejrzewam, że ilu posiadaczy danego wózka tyle opinii. zawsze znajdą się osoby zadowolone i odwrotnie. tak naprawdę same musimy sie przekonać na własnej skórze o zaletach i wadach wózka.

Leyna masz racje, zgadzam sie z Toba, nie ma wozka idealnego i mam w 100% zadowolonych, kazdemu pasi cos innego

reklama
Do góry