reklama
A tak w ogóle Leyna czasami zaglądała też do młodszych koleżanek wrzesniówek, ale wychodzi na to że my nic ciekawego nie wiemy i nie piszemy skoro już nie zagląda
hyhy, no Leyna zaglądała w ogóle wszędzie częściej jak była z dzieckiem w domu. odkąd poszła do pracy czas jej się skurczył drastycznie :-( to, że na wrześniówki zagląda rzadziej (bo zagląda na określone wątki tylko nic na nich nie pisze, bo nie ma nic mądrego do powiedzenia) to nie znaczy, że nie piszecie nic ciekawego
dzustta
Mama sierpniowa'06
"ja kupilam baby design smart i po pierwszym spacerze chcialam go zmienic.
ale jakos sie bede musiala przemeczyc.
strasznie jest glosny, jak by kolka mialy zaraz odpasc. torba dla noworodka to juz teraz jest ciasna a maly nie skonczyl jeszcze 2 miesiecy
okienko w budce jest z ceratki ktora zaczela juz pekac (chyba od zimna).
przekladana roczka sie nie przydaje bo i tak wozka nie da sie w ten sposob prowadzic. tanczy po calym chodniku...."
Pozwoliłam sobie wkleic ten cytat bo myślę że to ważna opinia jeżeli ktoś chciał kupic sobie ten wózek (tak jak np.ja).Znalazłam go na całkiem innym forum i cieszę sie z tego bo w niedziele miałam go kupic.Ale teraz to wiedomo-powstrzymam sie
ale jakos sie bede musiala przemeczyc.
strasznie jest glosny, jak by kolka mialy zaraz odpasc. torba dla noworodka to juz teraz jest ciasna a maly nie skonczyl jeszcze 2 miesiecy
okienko w budce jest z ceratki ktora zaczela juz pekac (chyba od zimna).
przekladana roczka sie nie przydaje bo i tak wozka nie da sie w ten sposob prowadzic. tanczy po calym chodniku...."
Pozwoliłam sobie wkleic ten cytat bo myślę że to ważna opinia jeżeli ktoś chciał kupic sobie ten wózek (tak jak np.ja).Znalazłam go na całkiem innym forum i cieszę sie z tego bo w niedziele miałam go kupic.Ale teraz to wiedomo-powstrzymam sie
Dziewczyny a czy moze wiecie o krzesełku do karmienia które jednocześnie może być huśtawką jak mała będzie większa? U mnie mieszkanie nie zaduże więc nie chcę gromadzić zbyt wielu sprzętów.
Co do kojca to zamiast niego mąż kupił kółka w Obi i po przykręceniu do łózeczka mała jeździ po całym mieszkamiu np. jak coś gotuję w kuchni to mała w przedpokoju i mam ja cały czas na oku. Szczerze polecam takie rozwiazanie.
Co do kojca to zamiast niego mąż kupił kółka w Obi i po przykręceniu do łózeczka mała jeździ po całym mieszkamiu np. jak coś gotuję w kuchni to mała w przedpokoju i mam ja cały czas na oku. Szczerze polecam takie rozwiazanie.
dzustta
Mama sierpniowa'06
Bardzo podoba mi sie wózek CONECO SOLAR i wygląda nawet solidnie.
Czy może ktos go posiada? Bardzo proszę o opinie
Czy może ktos go posiada? Bardzo proszę o opinie
dzustta
Mama sierpniowa'06
HA ha ha pogrzebałam troszkę po innych forach i nawet co do wózka CONECO było trochę pozytywnych opinii ale były również i takie:
"Jeszcze a propos Coneco Solar - faktycznie badziewny jest
Po 3 m-cach jazdy kolka sa maksymalnie rozklekotane, odpadaja zatrzaski od materialu itp. - kolezanka sklada reklamacje
"
Ale może znajdzie sie ktos kto temu zaprzeczy.....?:-(
"Jeszcze a propos Coneco Solar - faktycznie badziewny jest
Ale może znajdzie sie ktos kto temu zaprzeczy.....?:-(
zuza_ch
Sierpniowa mama'06 Zadomowiona(y)
a my kupilismy graco vivo i jestem b. zadowolona, prowadzi sie o wiele lżej niz ten wielkolud na pompowanych kolach, jedyny mankament jak dla mnie to brak mozliwosci przelozenia raczki, ja cierpie i co chwile zagladam do Malej (z kazdym dniem coraz mniej :-)), ale za to corcia jest wniebowzieta, wszystko widzi, nareszcie jej sie swiat ukazal i skonczylo sie marudzenie na spacerach, w glebokim wozku jak nie spala to marudzila, a teraz po prostu poznaje swiat i wiecej spi w domu, a ja mam wiecej "wolnego" czasu, na gotowanie i sprzatanie oczywiscie:-)
zuza_ch
Sierpniowa mama'06 Zadomowiona(y)
dzustta podejrzewam, że ilu posiadaczy danego wózka tyle opinii. zawsze znajdą się osoby zadowolone i odwrotnie. tak naprawdę same musimy sie przekonać na własnej skórze o zaletach i wadach wózka.
Leyna masz racje, zgadzam sie z Toba, nie ma wozka idealnego i mam w 100% zadowolonych, kazdemu pasi cos innego
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Muszę się z WAMI zgodzic bo jaki wózek bym nie upatrzyła to zawsze znajdę ''za'' i ''przeciw''. Najlepiej będzie jak kupię taki co mi się spodoba:-)
Podziel się: