reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

no, ja kupilam haucka, ale kierowalam sie wyborem glownie ze wzgledu na to, ze mieszkam na wsi, a one sa ciezkie i "terenowe" wiec powinny wytrzymac wszystko :-) To znaczy nie wszystkie haucki, ale akurat ten jak najbardziej.

reklama
Karoo mi twoja a raczej Jagódki spacerówka się bardzo podoba, ma wszystko czego wymagam a najwazniejsze -przekładana rączkę, jak możesz podaj średnice kól bo to podobno ważne, ja mieszkam w "mieście" ale bliziutko jest las i prawie codziennie idziemy tam na spacer więc tez musze miec terenowca:tak:
możesz podac jeszcze raz link do tej aukcji?? bo podałaś go na samopoczuciu a tam przy naszych esejach trudno się dogrzebac nawet postu sprzed 2 dni:-D
nie wiem co do wagi, z tego co zauważyłam to spacerówki zaczynaja sie od 8-9 kg a twój ma 12 więc to nie taka olbrzymia róznica a wyglada na solidny i trudny do zniszczenia, pisz ja się spisuje na spacerku i jak się podoba Jagódce.

Ewa a twój jaka ma wage??

Mada, ja kupowalam uzywany, ale tu masz linka do nowych wozeczkow, tam powinno byc wszystko opisane, a jak nie - to pewnie wystarczy maila im wyslac. Jesli chodzi o raczke to raczka nie jest przekladana z tego co wiem (jeszcze nie dostalam tego wozeczka, u znajomych w Gdansku jeszcze jest) ale jest mozliwosc zamontowania samej spacerowki przodem lub tylem do kierunku jazdy.
WÓZEK HAUCK GEORGIA 6__NAJTANIEJ__OD SS (176193760) - Aukcje internetowe Allegro

Mada, ja kupowalam uzywany, ale tu masz linka do nowych wozeczkow, tam powinno byc wszystko opisane, a jak nie - to pewnie wystarczy maila im wyslac. Jesli chodzi o raczke to raczka nie jest przekladana z tego co wiem (jeszcze nie dostalam tego wozeczka, u znajomych w Gdansku jeszcze jest) ale jest mozliwosc zamontowania samej spacerowki przodem lub tylem do kierunku jazdy.
WÓZEK HAUCK GEORGIA 6__NAJTANIEJ__OD SS (176193760) - Aukcje internetowe Allegro

dzięki wielkie, jeżeli chodzi o raczke to własne chodziło o montowanie przodem lub tyłem do kierunku jazdy:sorry2:

przekladana rączka jest lepsza niż możliwość montowania w obie strony. robisz cyk i już masz dzieco do siebie przodem lub tyłem. a zmienić cale siedzisko z dzieckiem to już nie taka prosta sprawa.

Tak, zgadza sie, ale mi generalnie chodzi o to, ze poki Jagoda taka mala to chce ja widziec, a jak juz bedzie wieksza to moge miec ja tylem do siebie, raczka przekladana nie jest mi tak strasznie potrzebna - wystarczy mozliwosc przelozenia siedziska. (co mozna zrobic przeciez w domku :-) ) Z tego co wiem to w spacerowkach przekladana raczka jest bardzo rzadko, a jak jest, to takie spacerowki swoje kosztuja niestety, wiec skupie sie na tym, co moge miec :-D

co do tego wózka quinny to w rzezcywistosci duzo gorzej wygląda.oglądałam go w sklepie jak kupowałam swój wózek i taki średni no ale to rzecz gustu tak jak i 3 kołowce ktore mnie sie osobiście podobają.moze nie wszystkie ale nie które bardzo.
wogóle co do podobania sie to mi strasznie podoba sie bebecar ale cena jest powalająca,ok 3 tysi.:no: jak znajde to wkleje linka.
a ten twój hauck karo bardzo fajny:tak: :tak: :tak: ,wogóle mi sie haucki podobają(tez mam;-) )

2006ten na przykład tylko moze inny kolor. wogóle wszystkie bebecary mi sie podobaja no ale ta cena ,eeeeeehhhhh.

2006

bardzzo mi sie podoba ten w kwiatki. widziałam go u babki na ulicy. cukiereczek

reklama
A dzieki, kolega wlasnie odebral i dzwonil przed chwila zachwycony, ze zajebisty wozek, ja kupilam uzywany za dwie stowy, ale wozeczek ma 4 miesiace i jeszcze na gwarancji jest :-) Tylko ma minus, ze spory jest (znaczy minus dla tych, ktorzy chca wozek maly pozlozeniu, mi akurat na tym najmniej zalezy :-) )

Do góry