reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
Leyna no za cenę to zdecydowany MINUS:-D :laugh2:
Mnie się jakoś te trójkołowe wózki nie podobają, jakieś takie kosmiczne są:-p :-D , ale wszystko kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje, no nie;-), poza tym może ja staroświecka jestem:laugh2:. My spacerówkę, tzn. Ala spacerówkę dostała od teściów na chrzciny, ale już kółko tylne odpadło:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: , niby mąż naprawił, ale na jak długo zobaczymy:baffled:, poza tym nie jest najgorsza, a mała to mogłaby w niej wszystko robić, jeść, siedzieć, leżeć,bawić się i spać (właściwie w ciągu dnia to tylko w niej śpi).;-)

Faktycznie super sie sklada! Ale cena masakryczna, jak dla mnie... No i szkoda, ze nie ma daszka...

Ollesia, ma daszek z tego co wyczytałam w opisie wózka, tylko na zdjęciu go nie ma (też na to zwróciłam uwagę;-) )

Mnie się jakoś te trójkołowe wózki nie podobają, jakieś takie kosmiczne są:-p :-D , ale wszystko kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje, no nie;-), poza tym może ja staroświecka jestem:laugh2:.

a mnie się też nie podobają trójkołowce ;-):-) mnie się spodobał system składania i waga

Leyna zapki sa sliczne bo ja wlasnie o niej myslalam...dla mnie minusem jest to ze oparcie sie nie rozklada ...a nasza mala od czasu do czasu ( teraz zadziej ) ale jeszcze sopie utnie komara na spacerku ....a wtedy ja oparcie rozkladam ...no i cena to i tak nizsza niz u nas ;-)

Ojej, cena kosmiczna, u mnie w tym wypadku juz odpada na dzien dobry... A inna sprawa, ze tez nie lbie trojkolowek, a gdybym chciala jakis nieduzy po zlozeniu to decydowalabym sie na parasolke, na pewno wiecej miejsca po zlozeniu zajmuja, ale i tak duuuuzo mniej niz normalne wozki.

reklama
Tak, parasoleczki są super bo wygodne, małe, leciutkie. Ale dla naszych 6-7mieś szkrabów to chyba nieodpowiedni wózek.Myślę ze nieduże spacerówki będą ok. Są niedrogie i na pewno bardziej komfortowe dla naszych maluchów.

Do góry