reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Dziewczyny, jeżeli chodzi o fotelik, to polecam Deltima "Mały Podróżnik" 9-36 kg, jest naprawdę świetny, my już kupiliśmy małej i jest nim zachwycona:tak: :-D , ja zresztą też jestem naprawdę zadowolona z tego zakupu.:tak: :-)
A co do krzesełka, posiadamy taki jak na zdjęciu;-), sprawdza się bardzo dobrze, ma regulowane oparcie i rozkłada się tak, że potem mała będzie miała krzesełka + stoliczek.:-) Tylko jest trochę ciężkie więc jeżeli trzeba by się było z nim przemieszczać po mieszkaniu, to trochę niewygodnie;-)

reklama
Ewa bardzo fajowy ten foteli i nie drogi:tak: a mysmy w sobote przytachali od szwagierki kojec bo siostreznicy takiz siatki cały i dzis 1 raz włozyłam małą ale była w lekkiej konsternacji nie wiedziała co ma robic lezała i sie prawie nie ruszała:laugh2: moze z czasem sie oswoi...:-)

Renee, fotelki super! Tez musze sie porozgladac za jakims wiekszym.
Co do krzeselka do karmienia to mamy, ale w kacie stoi, bo tak jak Ty Ewus karmie mala w lezaczku i jest nam obu bardzo wygodnie, tylko lezaczek zmienil juz swoja barwe wyjsciowa :-D

A my kupno fotelika mozemy jeszcze odlozyc... Jak Piotrus "wyszedl" z zimowego kombinezonu, to okazalo sie, ze ma jeszcze sporo miejsca w foteliku do 13 kg. Krzeselko do karmieia sluzy na razie do zabawy i tak jak dziewczyny, karmie w lezaczku.

Renee mamy takie samo krzesełko tylko czerwone i też jestem bardzo zadowolona , choc na razie karmie i tak w leżaczku(który jest ufajdany niemiłosiernie:baffled:-piorę co trzy dni wiec kolorki ciut zbladły)

Renee mamy takie samo krzesełko tylko czerwone i też jestem bardzo zadowolona , choc na razie karmie i tak w leżaczku(który jest ufajdany niemiłosiernie:baffled:-piorę co trzy dni wiec kolorki ciut zbladły)

Mada, przynajmniej pierzesz :-D bo nasze zmienia powoli kolor na pomaranczowo - zolto - zielony, haha ;-)

Ja mam taki wielki ceratowy sliniaczek. Zakrywa Piotrusia i pol lezaczka. ;-) Chyba, ze tatus karmi... Wtedy jedzenie jest wszedzie. :-p

renee ogromne dzięki za zdjęcia fotelika, obie Alicje będą w bordowych jeździły, a nie umiałam zdecydować: bordo czy grafit;-)

reklama
no to u nas problem natury moralnej ...chcielismy przedwczoraj kupic foteli tak jak juz spominalam maxi cosi prior itd. ale pomyslalm , ze taki do 36 kg. bedzie bardziej ekonomicznym zakupem ...no i takich fotelikow maxi cosi nie ma jak ja bym chciala i teraz klops ...w sobote jeszcze raz pojedziemy i zaczniemy rozgladac sie za innym

Do góry