reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
oj cieszę się, że Wam się też podoba, mada, ewcia tak właśnie kojarzyłam, że to coś podobnego do Waszych, tylko stolik jest odczepiany:-) jak nas tylko nie uszczęśliwią jakimś innym krzesełkiem to zamówimy to, zielone jest fajne, ale chyba te w beżu będzie lepsze do mojej kuchni:-p

Fajne to krzeselko!! Troche zaluje ze wczesniej takiego nie znalazlam, bo bym kupila wlasnie takie. Ech, no trudno.

My kupilismy standardowe, BeeBee. Tez jest ok, ale zadnych innych funkcji, oprocz przystawienia do stolu nie ma. I tak stoi na dzialce, bo tam siedzimy teraz. W domu jak jestem to maly siedzi mi na kolanie. Nie jest to konfortowe, a i widze, ze w ten sposob jest bardziej rozkojarzony i nie skupia sie na jedzeniu.
A jednak jak sadzam go na krzeselko, to wie po co i siedzi.

Jezeli chodzi o fotelik do samochodu, to zakupilismy jakis czas temu Maxi Cosi Tobi. Mati pokochal go od razu. Siedzi w nim jak krol.Mozliwosc przechylenia troche fotelika do pozycji pol lezacej, daje mu duzy komfort w czasie snu. Wrecz ubostwia w nim spac. Poza tym byla mozliwosc dokupienia pokrowca frote, idealnie pasujacego do fotelika. Wygodne przy utrzymaniu w czystosci, no i nie poci sie tak.

Zadnych nowych sprzetow nie zakupilismy. Z samochodem, poczekamy do
18-stki ...hehr ;-)

Bedytko, super jest to krzeselko. Tez chcialam podobne kupic i juz bylam o krok od klikniecia na "Kup teraz", ale doczytalam, ze ma tapicerke materialowa, wiec zakupilismy Chicco z obiciem ceratkowym i jest swietne :tak::-)

Bedytko, super jest to krzeselko. Tez chcialam podobne kupic i juz bylam o krok od klikniecia na "Kup teraz", ale doczytalam, ze ma tapicerke materialowa, wiec zakupilismy Chicco z obiciem ceratkowym i jest swietne :tak::-)
a ja na odwrót:-) już ceratkowe miałam, które szybko musiałam remontować i chciałam właśnie "szmaciane":-)
no a dzisiaj zagadałam teściówkę czy przypadkiem chrzestna krzesełka nie kupiła bo potrzebujemy, a ona na to "no widzę właśnie, to ja Ali kupię", pokazałam jej to na allegro i kazała kupić, mam tylko nadzieję, że do soboty przyjdzie, żeby Ala torta już w nowym krzesełku zjadła:-)

reklama
Do góry