reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
Ja to mam chyba szczęście do allegro, krzesełko już jest w domu:-) nie dość, że ładne to jeszcze ogromne, no i najważniejsze Ali się podoba, dwa posiłki przesiedziała w nim bez mrugnięcia okiem, a w starym krzesełku momentalnie wstawała:-)

Ja to mam chyba szczęście do allegro, krzesełko już jest w domu:-) nie dość, że ładne to jeszcze ogromne, no i najważniejsze Ali się podoba, dwa posiłki przesiedziała w nim bez mrugnięcia okiem, a w starym krzesełku momentalnie wstawała:-)

No to swietnie! Gratuluje udanego zakupu! :tak::-)

bedyta to super!!!
u as julka w naszym tez czuje się jak królowa na tronie... i nawet zdarzyło się jej w nim usnąć... i to chyba już ze dwa razy:-D:-D

a my Dziewczynki kupilismy nowy fotelik.. bo do tej pory mala jezdizla w tym pierwszym tylko odwroconym przodem do kierunku jazdy :-)

a teraz kupilismy taki ktory mozna stosowac dla dziecka od 10,1 do 36,3 kg w zaeznosci jak sie ustawi pasy :)
wydaje sie bardzo wygodny :) i ma jeszcze to trzymadelko na picie butelke czy cus :-)

a my Dziewczynki kupilismy nowy fotelik.. bo do tej pory mala jezdizla w tym pierwszym tylko odwroconym przodem do kierunku jazdy :-)

a teraz kupilismy taki ktory mozna stosowac dla dziecka od 10,1 do 36,3 kg w zaeznosci jak sie ustawi pasy :)
wydaje sie bardzo wygodny :) i ma jeszcze to trzymadelko na picie butelke czy cus :-)
pokaz fotke jak masz pochwal sie :-D

właśnie, popieram prośbę, Domiska i Wama pokażcie Wasze foteliki, zobaczymy co za oceanem dla maluszków proponują:tak:

ja też dołączm się do prośby!!! domiska pochwal się!!! ten wamy to widziałam, bo kiedyś wkleiła link- z tego co pamiętam, to był fisher price

reklama
Do góry