reklama
Ja to mam chyba szczęście do allegro, krzesełko już jest w domu:-) nie dość, że ładne to jeszcze ogromne, no i najważniejsze Ali się podoba, dwa posiłki przesiedziała w nim bez mrugnięcia okiem, a w starym krzesełku momentalnie wstawała:-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja to mam chyba szczęście do allegro, krzesełko już jest w domu:-) nie dość, że ładne to jeszcze ogromne, no i najważniejsze Ali się podoba, dwa posiłki przesiedziała w nim bez mrugnięcia okiem, a w starym krzesełku momentalnie wstawała:-)
No to swietnie! Gratuluje udanego zakupu! :-)
bedyta to super!!!
u as julka w naszym tez czuje się jak królowa na tronie... i nawet zdarzyło się jej w nim usnąć... i to chyba już ze dwa razy
Domiska
Sierpniowa Mama'06
a my Dziewczynki kupilismy nowy fotelik.. bo do tej pory mala jezdizla w tym pierwszym tylko odwroconym przodem do kierunku jazdy :-)
a teraz kupilismy taki ktory mozna stosowac dla dziecka od 10,1 do 36,3 kg w zaeznosci jak sie ustawi pasy
wydaje sie bardzo wygodny i ma jeszcze to trzymadelko na picie butelke czy cus :-)
a teraz kupilismy taki ktory mozna stosowac dla dziecka od 10,1 do 36,3 kg w zaeznosci jak sie ustawi pasy
wydaje sie bardzo wygodny i ma jeszcze to trzymadelko na picie butelke czy cus :-)
pokaz fotke jak masz pochwal siea my Dziewczynki kupilismy nowy fotelik.. bo do tej pory mala jezdizla w tym pierwszym tylko odwroconym przodem do kierunku jazdy :-)
ja mam dokladnie taki, sorry ze takie male foto, ale ni e moge wiekszego znalesc
Image: Fisher-Price Safe Voyage Convertible Car Seat - Black/ Red
Image: Fisher-Price Safe Voyage Convertible Car Seat - Black/ Red
reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
wkleje dziewcyzny zdjatko jak zrobie albo znajde na netku
Podziel się: