reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
Ja to mam chyba szczęście do allegro, krzesełko już jest w domu:-) nie dość, że ładne to jeszcze ogromne, no i najważniejsze Ali się podoba, dwa posiłki przesiedziała w nim bez mrugnięcia okiem, a w starym krzesełku momentalnie wstawała:-)

Ja to mam chyba szczęście do allegro, krzesełko już jest w domu:-) nie dość, że ładne to jeszcze ogromne, no i najważniejsze Ali się podoba, dwa posiłki przesiedziała w nim bez mrugnięcia okiem, a w starym krzesełku momentalnie wstawała:-)

No to swietnie! Gratuluje udanego zakupu! :tak::-)

bedyta to super!!!
u as julka w naszym tez czuje się jak królowa na tronie... i nawet zdarzyło się jej w nim usnąć... i to chyba już ze dwa razy:-D:-D

a my Dziewczynki kupilismy nowy fotelik.. bo do tej pory mala jezdizla w tym pierwszym tylko odwroconym przodem do kierunku jazdy :-)

a teraz kupilismy taki ktory mozna stosowac dla dziecka od 10,1 do 36,3 kg w zaeznosci jak sie ustawi pasy :)
wydaje sie bardzo wygodny :) i ma jeszcze to trzymadelko na picie butelke czy cus :-)

a my Dziewczynki kupilismy nowy fotelik.. bo do tej pory mala jezdizla w tym pierwszym tylko odwroconym przodem do kierunku jazdy :-)

a teraz kupilismy taki ktory mozna stosowac dla dziecka od 10,1 do 36,3 kg w zaeznosci jak sie ustawi pasy :)
wydaje sie bardzo wygodny :) i ma jeszcze to trzymadelko na picie butelke czy cus :-)
pokaz fotke jak masz pochwal sie :-D

właśnie, popieram prośbę, Domiska i Wama pokażcie Wasze foteliki, zobaczymy co za oceanem dla maluszków proponują:tak:

ja też dołączm się do prośby!!! domiska pochwal się!!! ten wamy to widziałam, bo kiedyś wkleiła link- z tego co pamiętam, to był fisher price

reklama
Do góry