reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama

rzecz fajna, jak ci sie naprawde przyda to kupuj,

u nas Majka siedzi juz z nami przy stole na zwyklym krzesle, potrafi sama z niego zejsc i nie musze sie obawiac o to,ze rozbije sobie lepetynke;-)

Ipanema, jezeli jest Wam to niezbedne to kupuj - oba wygladaja fajnie :tak:

Chociaz z drugiej strony minie kilka mies. i nasze dzieciaki beda juz normalnie chcialy na krzesle przy stole siedziec - Sara niektore posilki je juz siedzac na normalnym krzesle przy duzym stole.

Ipanema jeśli uważasz, że przyda Ci się takie krzesełko to kup :tak:
Piotrek sam włazi na krzesła. nawet na to do karmienia. i każe sie przypinać ;-)

hmm, moze macie racje. Za kilka tygodni moze zacznie juz sam na normalnym krzesle siedziec.
Zasugerowalam sie tym,ze moje dziecko musi byc przywiazane pasami, zeby siedziec spokojnie i sie nie wiercic. Bo jak go nie przypne pasami w foteliku to zaraz na nogi staje.

Chyba macie racje, przeczekam zime, apotem to na dzialke jedziemy a tam to i na to nasze krzeselko miejsce jest.

Dzieki dziewczyny, 100 zl w kieszeni ;-)))

reklama
ewa, sandra - no wlasnie zamierzam cos sobie kupic ... no nie wiem, moze jakis fajny garnek? hehehe .... zartuje. 100 pojdzie na jutrzejsza wizyte u ginekologa;-)

bedytka - no ja nie wiem co bym bez was zrobila;-) pewnie nakupowalabym glupot jakis;-)

jak znowu cos wymysle, to najpierw z Wami skonsultuje.

Do góry