reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

mam prosbe. napiszcie mi jakie foteliki kupowalyscie i jak mozecie to wklejcie zdjecia zebym mogla obejrzec.

a jakiej firmy polecacie? jakie sa najlepsze?

co sadzicie o tym foteliku. bo ja naprawde nie wiem jakiej firmy kupic.
FOTELIK DELTIM @ MAłY PODRÓŻNIK @ + MEGAGRATIS! (222524971) - Aukcje internetowe Allegro

My kupujemy Ramatti Venus (9-18kg), przymierzałam do niego Alcię i jest OK. Deltim podobno ciężko się rozkłada i jest jakiś taki rozklekotany (tak słyszałam). Ile w tym prawdy nie wiem :confused:? Najlepiej byłoby zobaczyć na "żywca" :tak:
NOWY RAMATTI VENUS 9-18 + 10 GRATISÓW + WYS 0zl (225586511) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
witam

mam prosbe. napiszcie mi jakie foteliki kupowalyscie i jak mozecie to wklejcie zdjecia zebym mogla obejrzec.

a jakiej firmy polecacie? jakie sa najlepsze?

co sadzicie o tym foteliku. bo ja naprawde nie wiem jakiej firmy kupic.
FOTELIK DELTIM @ MAłY PODRÓŻNIK @ + MEGAGRATIS! (222524971) - Aukcje internetowe Allegro

Asmodis, my mamy ten z firmy Brevi (kolo niebiesko-szary) i jestem bardzo zadowolona:
Fotel BREVI GRANDPRIX SILVERLINE!Super jakość!!! (224945928) - Aukcje internetowe Allegro

Mada, a to Twoje krzeselko do karmienia ma obicie ceratowe czy z materialu? bo dla Sary musze miec ceratowe, bo ona jest brudas nie z tej ziemii ;-) wiec nadal sie zastanawiam nad wyborem :-p

wiesz co sandra- ja wczoraj zamówiłam to krzesełko, ale o tym obiciu nie pomyślałam:szok::szok: moja julka też strasznie brudzi przy jedzeniu:no::no:

wiesz co sandra- ja wczoraj zamówiłam to krzesełko, ale o tym obiciu nie pomyślałam:szok::szok: moja julka też strasznie brudzi przy jedzeniu:no::no:

ja najpierw miałam obicie i po jedzeniu miałam zaawansowane czyszczenie gąbka , do czasu kiedy sciagłam i wyprałam i... mała siedzi bez obicia:-pi nie narzeka:-D
przetre po jedzeniu szybko gabka i jest cacy a szeleczki zostaja jak sie sciagnie obicie :tak:

własnie przejechalismy z podrózy mała zrobiła prawie 1 000 km w 3 dni i nie nazekała wiec fotelik Bebecar Bobob sie sprawdził a zatem polecam

Zamowilam malej krzeselko do karmienia z Chicco. Jutro ma kurier przywiezc. Wiem, ze ma obicie "ceratkowe", a przy Sarze inne nie wchodzi w rachube :tak: Ale dzieki dziewczyny za propozycje!

Sandra ja mam chicco, co prawda troche inne, ale tez z ceratowym obiciem i powiem ci ze bardzo jestem z niego zadowolona. Przede wszystkim dlatego ze od spodu tacka nie jest szrostka, a niektore krzeselka maja tak ze sa tacki "puste" od spodu i brzegi sa niedobrze spilowane i drapia nozki, szczegolnie jak sie dziecko wyciaga bez odczepiania tacki, tylko tak wyslizguje sie... ja tak zawsze robie, bo len ze mnie.

My dziś obejrzeliśmy i poprzymierzaliśmy Piotrka w foteliki samochodowe. Do wyboru:
Roemer King (9-18kg) - 825 zł (ze specjalną wkładką podtrzymującą głowę)
224362064

Ramatti Venus (9-18 kg) - 299 zł
rsportmarine2.jpg

Coneco Zenith (9-25 kg) - 320 zł
5.jpg

Britax (9-36 kg) - 683 zł
46445a1e2c92a.jpg

W sumie najfajniej do pozycji półleżącej rozkłada się Ramatti, tylko jest tak szeroki przy głowie, że mam wrażenie, że Piotrek będzie się w nim telepał na boki...Już lepszy pod tym względem jest Coneco. Mnie się podoba Britax - fajnie się w niego Piotrek pasował, tylko gorzej z pozycja półleżącą. Szymonowi najbardziej podobał się Roemer i chce wybierać między Roemerem a Britaxem, bo zrobiły na nim najlepsze wrażenie. Tylko te ceny... Ech...coś trzeba kupić już na dniach, bo Piotrkowi za bardzo wystają już nogi...

Leyna ja sie przymierzałam do Ramatti ale małej bardzo nie pasował,tak jak myślisz głowa latała małej na boki, Britax wyglada baardzo konkretnie i niezawodnie.
Mamy coneco i mała świetnie sie w nim czuje , śpi jak zabita w czasie drogi,ogólnie jesteśmy zadowoleni z wyboru i mała również:tak:
najlepiej wrzucić dzieciaczka do fotelika i zobaczyć jak faktycznie to wszystko wygląda na żywca

reklama
Mada...a w tym conecko nie plami material. bo mojego meza znajomi kupili wozek tej firmy i jak wyprobowali wozek (czytaj pierwszy spacer) dziecko mialo cale czerwone plecy od materialu i troche sie tak zastanawiam nad tym

Do góry