reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
ewa ja bym sie jednak skłaniała ku deltimowi.no ale kupicie co chcecie. moze przejedzcie sie do jakiegos sklepu z fotelikam i zobaczcie na zywo to będzie łatwiej wybrac. no i koniecznie najpierw posadzcie malucha zeby zobaczyc w którym najwygodniej.
my kupowalismy fotelik z ewka. przymiezalismy sie do kilku ale wybralismy taki w którym jej było najwygodniej, jest dosyc szeroki i ma wysokie te osłonki przy zagłówku i te boczki przy siedzisku .ewka siedzi w nim jak w fotelu.a jak zasnie to sobie głowke przechyli na bok i ma wygodnie opartą.nie lata jej po całym oparciu.
nie wiem jak to inaczej wytłumaczyc.

fotelik zamówiony zdecydowałam sie w końcu na chicco, taki FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg SUPER CENA!!! (219017823) - Aukcje internetowe Allegro
a to dlatego,że byliśmy dzis w chicco, obejrzeliśmy ten fotelik, posadziliśmy w nim julie. bez watpienia jest wygodny- ma trzy poziomy oparcia (o czym sprzedawca na allegro w ogóle nie wspomniał), funkcjonalny zagłówek, nie ma konieczności przepinania pasów- podnoszą się wraz z zagłówkiem... mam nadziejęże dokonaliśmuy właściwego wyboru... i nie ma to jak zobaczyc coś w realu- można poprzymierzać, pomacać, dokładnie wszystko sprawdzic i obejrzeć...

a i jeszcze jedno w chicco tem sam fotelik kosztuje prawie 600 zł:szok: niezła różnica w cenie...

Ewa fotelik swietny, kolorek tez.

Mada ten co wybralas jest bardzo ciekawy i starcza na dlugo. Takie dwa foteliki w jednym jakby.

mada- ja tez wczoraj oglądałam ten fotelik w sklepie, fajny! tylko szkoda,że nie można regulowac oparcia.... dla mnie to było istotne ze względu na bardzo częste wyjazdy m.in. do teściów... dlatego zdecydowałam sie na ten do 18 kg

Ewa, super fotelik! Szkoda, ze jak zamawialam Sarze to nie bylo akurat takiego modelu na aukcjach, bo w sumie cena ta sama, a to jednak Chicco! Dobry wybor! :-)

Jaaga, tez sie zastanawialam nad Coneco Zenith, ale ktos mi powiedzial, ze pokrycie ma z takiego sztucznego welurku i ze dziecko sie w nim poci :baffled:

My mamy Brevi i jestem bardzo zadowolona. Kilka razy mala juz w nim jechala i byla przeszczesliwa, a jak sie jej zasnelo to zmienilam kat nachylenia i sobie mogla pospac w "kolysce" :-) Tez polecam ten model! (Cena ok. 400zl na allegro)

Mada, zdecydowalas sie juz?? Z tych co podalas wczoraj wybralabym chyba Deltima...

reklama
Do góry