reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Sandra
wiem że przepisy przepisami a zycie sobie ale zgodnie z ustawą z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów .... art 2 ust. 1 możesz odstapić od zawartej umowy, nawet nie podając przyczynny, w terminie 10 dni od daty zawarcia umowy a zgodnie z ust 3. tego artykułu to co strony swiadczyły ulega zwrotowi w stanie niezmienionym czyli ty odsyłasz wózek oni zwracają kasę ponadto zwrot powinien nastapic w ciagu 14 dni więc ja sugeruję odesłanie wózka a facet musi kase oddac jak coś to napiszemy pozew do sądu ....

to tyle co mówią przepisy jesli pan jest przedsiebiorcą a jezeli nie ma zarejestrowanej działalnosci to postrasz skarbówką ...
Trzymam kciuki

reklama
Sandra ja bym jednak nie naprawiała tego wózka. bo może on ma jeszcze jakąś niezauważalną wadę? a jak zacznie tata kombinować i sam naprawiać to jak się -odpukać- coś jeszcze przydarzy, to wtedy już w ogóle nie przyjmą reklamacji.

odeślij i zażądaj zwrotu pieniędzy lub co najmniej sprawnego wózka.

Dzieki dziewczyny! Juz po sprawie. Tata naprawil i jest jak narazie - odpukac - wszystko ok. W tej tulejce byl o 1mm za maly rowek i dlatego te blokady kola nie zaskakiwaly. Obejrzal tata wozek z kazdej strony i raczej wiecej usterek nie ma :-)
Bylam wczoraj na dlugim spacerze, a potem pojechalismy do Auchan na zakupy i wozek sprawuje sie super! Latwo sie go sklada, wklada do bagaznika itd.
Mam nadzieje, ze juz teraz bedzie wszystko gralo.

sandra- ale pech... mam nadzieję,że więcej nie będzie żadnych wpadek z tym wózkiem... chociaz ja bym chyba go wymieniła... z resztą może tylko tak mówię..

a my kupic chcemy małej fotelik samochodowy, tylko nie potrfię sie na nic zdecydować... mam kilka typów, więc czy mogłybyscie zerknąc i wyrazić swoje zdanie??

pierwszy deltim
FOTELIK DELTIM @ MAłY PODRÓŻNIK @ + MEGAGRATIS! (214476894) - Aukcje internetowe Allegro

drugi coneco
FOTELIK CONECO ZENITH-NOWE KOLORY 2007+GRATISY+WYS (214495566) - Aukcje internetowe Allegro

trzeci (fajny, tylko bez możliwości zmiany oparcia)
FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg PROMOCJA !!!!! (215546210) - Aukcje internetowe Allegro
i czwarty
Fotel BREVI GRANDPRIX SILVERLINE!Super jakość!!! (215931700) - Allegro

mam deltima, i jest ok, troche wprawy trzeba aby go ustawic na pozycje siedzaca lub polezaco,

szkoda, ze nie mozna tego robic w czasie jazdy,,,,,,,,,

mam deltima, i jest ok, troche wprawy trzeba aby go ustawic na pozycje siedzaca lub polezaco,

szkoda, ze nie mozna tego robic w czasie jazdy,,,,,,,,,

rany Redaktorka jak to w czasie jazdy nie można ustawć pozycji?? dobrze że to napisałaś b juz skłaniałam się ku niemu...
Ewa ja juz zgłupłam jeżeli chodzi o fotelik , prawie zdecydowalismy sie na taki do 36kg, musi mieć zagłówek regulowany ale prawdziwy zagłówek a nie grubsza szmate a to moje typy(jak narazie:-p)
Fotelik CONECO COMET 9-36kg + niespodzianka (214871639) - Aukcje internetowe Allegro
@FOTELIK GEMINI ZOOTY 9-36kg PROMOCJA CENOWA (215094402) - Aukcje internetowe Allegro
@FOTELIK GEMINI ZOOTY 9-36kg PROMOCJA CENOWA (215094402) - Aukcje internetowe Allegro

a teraz prosze o podpowiedz, co im brakuje i co ma wybrac bo cholera sama to juz zgłupiałam

My już prawie jestesmy zdecydowani na foteli firmy Bebecar Bobob bo jako jedyny z tych co ogladalismy ma zmieniany kat oparcia w stosunku do siedziska pozostałe zmieniaja tylko kat w stosunku do fotela samochodowego, a samo oparcie dziecka w stosunku do siedziska pozostaja bez zmian. Jesli byscie chciały go zobaczyc to odłyłam do katalogu zamieszczonego na stronie bebecar'a Godex Centrum: w

reklama
A nasza panna juz od czerwca jezdzi w nowym foteliku firmy Coneco on jest do 26 kg ma sciagane pokrowce jest milusi i chyba wygodny bo jezdzimy cześto w długie trasy 5godzinne i mała siedzi bez marudzenia kosztował 330zł polecam i podobny jest troche do fotelika deltima tego małego podroznika:tak:

Do góry