reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

falbala butki boskie!! ja też chcę takie:-)
Wama u Was muszą być łóżeczka turystyczne, mam pożyczone od kuzynki właśnie dostane ze Stanów, a ma to łóżeczko już 7 lat, firma GRACO, świetne jest;-), myślę, że Twoja bratowa bez problemu w normalnym sklepie w Polsce kupi, tylko z tego co wiem, to u was taniej wychodzi:-p
np. takie: Graco: Travel Lite
albo i większe:-)

reklama
na stonie bartek.com.pl jest duzo butow mozna sobie poogladac i jakas nieby przecena jest 30% od 29.06 :-D

Bedyta pedz do deichmana i szukaj na dolnych polkach :-D

a Sz kupił wczoraj to łóżeczko turystyczne, o którym pisała Aga, że jest w Jysku za 95 zł. Co prawda jest czarne i mam wątpliwości czy to faktycznie Hauck, bo żadnej metki nie znalazłam, ale jest porządnie wykonane i na sporadyczne używanie na pewno będzie dobre :tak: a połowa kasy jednak zaoszczędzona :tak:

Asmodis.fajny ..wszlam sobie na strone producenta baby design.i nie widze tam tego wozka....????? sa inne ale tego nie ma ..chyba ze nie umiem szukac :-D

dzieki bardzo, ale jeszcze tylko kolor musze miec...jeszcze sie nie odezwali na meila, chyba zaraz do nich zadzwonie[

quote=silunia;1444845]Asmodis.fajny ..wszlam sobie na strone producenta baby design.i nie widze tam tego wozka....????? sa inne ale tego nie ma ..chyba ze nie umiem szukac :-D[/quote]
Silunia...umiesz szukac, na stronie producenta nie ma tego wozka, tez bylam zdziwiona

reklama
asmodis, a jaki kolor szukasz??bo jakby bylczerwony to jak tez bym sie zaczela zastanawiac:-)

przypomnialo mi sie o co mialam zapytac, na parkingu spotkalam kumpele, ktora powiedziala mi,ze nie powinnam Majki wozic w foteliku za fotelem kierowcy, bo to niby od strony pobocza i,ze moga mi mandat wlepic, prawda li to???

Do góry