reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

szukam na allegro, ale tam tylko spacerowki, a mi chyba bedzie potrzebny gleboki dla malenstwa...sama nie wiem

najgorsze jest to ze musze oddac gleboki do serwisu na naprawe i dlatego musze miec cos dla Ninki

musze pogadaz z mezem, a najgorsze ze teraz nie wiadomo co z tym samochodem i sama nie wiem co robic bo pod samochod tez musze wymiarowo wozek kupic..same problemy

reklama
a koljna sprawa a propo wozka to taka ze moja mama nie da rady wychowywac dwoje maluchow i dzieci bedea musialy byc rozdzielone na czas mojego pobytu na studiach...wiec chyba wozek podwojny bedzie nie praktyczny w tej sytuacji, ale jeszcze to przemysle...moze wezme indyidualny tok nauczania

asmodis- oj faktycnie musicie sobie to wszystko dokładnie przemyśleć... wózki nie sa takie tanie żeby można bylo sobie je kupowac na prawo i lewo... (a szkoda;-);-))

faktycznie Asmodis, masz o czym myśleć. ja bym chyba poczekała z zakupem wózka do czasu wyjaśnienia kwestii z samochodem.

Asmodis, mam nadzieje, ze uda sie Wam to wszystko dokladnie przemyslec, przedyskutowac, ze zalatwicie sprawe z autem i wtedy podejmiecie decyzje co do wozka, bo to jednak troche kasy jest.

Mam pytanie odnosnie fotelika samochodowego. Ma ktoras z Was fotelik z Coneco? Bo nie kojarze teraz. Albo moze slyszala cos na jego temat? Bo narazie niestety nie stac mnie na zakup czegos drozszego, a te sa w przystepnej cenie - ok. 320zl.

Asmodis i jak podjęliście juz jakies decyzje??
Sandra ja ci niestety nie pomogę co do tego fotelika ale 320zł to i tak uwazam ze sporą sumkę przeznaczasz.

A to jest nowy pojazd Matyli. Jeszcze zdjęc nie mam wiec pokarze z allegro. Kupiliśmy go w Askocie za 150zł i niestety w rózowym kolorze bo to był ostatni z tych lepszych rowerkow.(a chciałam unknąc juz tego różu).
ŚLICZNE ROWERKI KONIKI WYS. 0zł +SUPERPROMOCJA (209908888) - Aukcje internetowe Allegro

dzustta no widzisz.. ktos to mi pokazywal ten rowerek ostatnio .. mi sie bardzoooo on podoba :) ale chcialam spytac Matylcia juz nim jezdzila? czy one sa dobre dla takich malusich dzieciaczkow ?

Domiska Matyla jezdzila juz w rowerku i jest ok. One własnie so dla takich dzieciaczków co juz siedzą bo mają zamontowaną barierkę dookoła zeby malich nie wypadł i podstawkę pod nózki. Póżniej sie te zabezpieczenia demontuje jak maluch podrośnie i ma rowerek do samodzielnej jazdy.
A i sa wygodne dla rodzica bo ten pałak do pchania jest tak zrobiony ze sama sterujesz kiedy ma skrecic itp.

dzustta bajerancki rowerek, no i za taką cenę to w ogóle super, a ten różowy chyba nie najgorszy;-) zrób zdjęcia Matylki to ocenimy:-):-):-)

reklama
Do góry