Widze ż eopłacało nam się zainwestować w wielofunkcyjny, przynajmniej nie mamy teraz nastepnych zakupów. Co do łużeczka to my mamy sporadycznie wiec na allegro kupilismy a potem profilaktycznie pianka do prania potraktowalismy i mamy jak nowe:-))
reklama
Ewa...ponawiam pytanie, napisz gdzie kupilas spacerowke. w sklepie czy na allegro?
co do lozeczka, to fajnie wyglada
ups...sorka, zapomniałam
asmodis, ja kupiłam w sklepie- jakims takim osiedlowym, ale na allegro tez sa- w bardzo podobnej cenie...
SPACERÓWKA TRAVEL BABY DESIGN- Warszawa sklep (211936294) - Aukcje internetowe Allegro
dzustta
Mama sierpniowa'06
Fajne te łozeczka turystyczne i z checia bym malej takie sprawiła tylko jest maly problem - ona długo w łozeczku nie posiedzi nawet jak narzucam tysiac zabawek
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Ewa...dziekuje
Domiska parasolki sa dla dzieci ktore moga juz same sztywno siedziec. W sumie jak sie nie myle sa od 6 miesiecy.Ale moge sie mylic. Moj Pat byl zawsze bardzo sztywny, wszyscy na oklo sie tym z jakiegos powodu zachwycali wiec parasolka szybko u nas zawitala.
Leyna paskudnie drogi jest maclaren, zebym ja miala za niego placic tez bym wybrala cos innego. Albo dalej uzywalabym duzy wozek.
Ewa_II super te lozeczko podrozne. Tutaj nie ma czegos takiego i zeby jeszcze otwierany bok mialo to wogole. Hamerykanie maja cos podobnego i nazywaja to play-pen albo play-yard ale to jest raczej do spedzania tam czasu a nie do spania.
A co do alegro to moja bratowa chciala cos tam kupic ale nie dalo sie jej zalogowac bo nie mialam tel domowego w PL. Strasznie sa wymagajacy Ci z alegro. Bo tak to bym jej powiedziala zeby mi takie lozeczko kupila.:-confused2: i przywiozla jak bedzie wracac.
Leyna paskudnie drogi jest maclaren, zebym ja miala za niego placic tez bym wybrala cos innego. Albo dalej uzywalabym duzy wozek.
Ewa_II super te lozeczko podrozne. Tutaj nie ma czegos takiego i zeby jeszcze otwierany bok mialo to wogole. Hamerykanie maja cos podobnego i nazywaja to play-pen albo play-yard ale to jest raczej do spedzania tam czasu a nie do spania.
A co do alegro to moja bratowa chciala cos tam kupic ale nie dalo sie jej zalogowac bo nie mialam tel domowego w PL. Strasznie sa wymagajacy Ci z alegro. Bo tak to bym jej powiedziala zeby mi takie lozeczko kupila.:-confused2: i przywiozla jak bedzie wracac.
wama, no co ty!!!
ja przy logowaniu tez nie posiadałam tel. domowego i nie bylo problemu..czyżby sie teraz cos zmieniło...
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Wama...no przeciez jesli juz cos bardzo bedziesz chciala to mozna kupic, ty przeslesz kase na konto i sie zaplaci a paczka pojdzie od razu do twojej bratowej, tylko sie napisze meila do sprzedajacego ze pod ten adres paczke trzeba wyslac i po sprawie. dawaj znac jakby co
dzustta
Mama sierpniowa'06
Tez dziwnie wymyslaja z tym allegro. My równiez nie posiadamy domowego a z rejestracja nie było problemu.
A to sa sandałki małej gwiazdy wlasnie zakupioneZobacz załącznik 44017
i jeszcze z nowa czapa bo "stara" po pierwszym praniu sie rozciagłaZobacz załącznik 44018
i jeszcze wylicytowałam za grosze sweterek z myśla jak bedziemy nad morzem a pogody by nie było no i na jesien w sam raz EARLY DAYS sweter sweterek na chłodniejsze dni 80 (208859540) - Aukcje internetowe Allegro
A to sa sandałki małej gwiazdy wlasnie zakupioneZobacz załącznik 44017
i jeszcze z nowa czapa bo "stara" po pierwszym praniu sie rozciagłaZobacz załącznik 44018
i jeszcze wylicytowałam za grosze sweterek z myśla jak bedziemy nad morzem a pogody by nie było no i na jesien w sam raz EARLY DAYS sweter sweterek na chłodniejsze dni 80 (208859540) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Dzustta sandalki sa sliczne...ale nie wolas takich ktore mja ochrone na paluszkach ...nasza mala sie ciagle przewraca ...no teraz juz mniej.... jak chodzi i gdyby nie zamkniete sandalki to paluchy napewno mialaby poobijane
Podziel się: