reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Widze ż eopłacało nam się zainwestować w wielofunkcyjny, przynajmniej nie mamy teraz nastepnych zakupów. Co do łużeczka to my mamy sporadycznie wiec na allegro kupilismy a potem profilaktycznie pianka do prania potraktowalismy i mamy jak nowe:-))

reklama
Domiska parasolki sa dla dzieci ktore moga juz same sztywno siedziec. W sumie jak sie nie myle sa od 6 miesiecy.Ale moge sie mylic. Moj Pat byl zawsze bardzo sztywny, wszyscy na oklo sie tym z jakiegos powodu zachwycali wiec parasolka szybko u nas zawitala.

Leyna paskudnie drogi jest maclaren, zebym ja miala za niego placic tez bym wybrala cos innego. Albo dalej uzywalabym duzy wozek.

Ewa_II super te lozeczko podrozne. Tutaj nie ma czegos takiego i zeby jeszcze otwierany bok mialo to wogole. Hamerykanie maja cos podobnego i nazywaja to play-pen albo play-yard ale to jest raczej do spedzania tam czasu a nie do spania.

A co do alegro to moja bratowa chciala cos tam kupic ale nie dalo sie jej zalogowac bo nie mialam tel domowego w PL. Strasznie sa wymagajacy Ci z alegro. Bo tak to bym jej powiedziala zeby mi takie lozeczko kupila.:-:)confused2: i przywiozla jak bedzie wracac.

A co do alegro to moja bratowa chciala cos tam kupic ale nie dalo sie jej zalogowac bo nie mialam tel domowego w PL. Strasznie sa wymagajacy Ci z alegro. Bo tak to bym jej powiedziala zeby mi takie lozeczko kupila.:-:)confused2: i przywiozla jak bedzie wracac.

wama, no co ty!!!
ja przy logowaniu tez nie posiadałam tel. domowego i nie bylo problemu..czyżby sie teraz cos zmieniło...

Wama...no przeciez jesli juz cos bardzo bedziesz chciala to mozna kupic, ty przeslesz kase na konto i sie zaplaci a paczka pojdzie od razu do twojej bratowej, tylko sie napisze meila do sprzedajacego ze pod ten adres paczke trzeba wyslac i po sprawie. dawaj znac jakby co

reklama
Dzustta sandalki sa sliczne...ale nie wolas takich ktore mja ochrone na paluszkach ...nasza mala sie ciagle przewraca ...no teraz juz mniej.... jak chodzi i gdyby nie zamkniete sandalki to paluchy napewno mialaby poobijane

Do góry