reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Dzustta, sliczniutkie rzeczy:-)ja tak samo jak Silunia, kupilam buciki z zakrytymi palcami, bo bylaby masakra i tak ma poobijane paluchy biegajac po domu boso

reklama
:angry::angry:no wlasnie skoro temat butow poszlam dzisiaj z mysla ze malej cos wybiore jakies sandalki wlasnie i wiecie co zawiodlam sie ogladalam butu elefanten no niby tak reklamuje :crazy: i co zadna para a ogladalam ich chyba z 20 nie zginala sie w placach porazka totalna wszystkie sie zginaly w polowie no i kupilam butki po domu do lazenia ale bardzie do wozka co by sama skarpeta nie wystawala :-D o takie jak na zdjeciu za 19 zl i sie zginaja tam gdzie powinny pomijam ze buty elefanten ceny kolo 100 zl

Ewa moze im sie zaostrzyly reguly.

Asmodis dzieki kochana, jak cos to dam znac, ale narazie bratowa leci jutro i sproboje zalogowac sie w POlsce. My myslimy ze poprostu ona podala konto mailowe z USA i moze dlatego nie przeszlo, bo telefon podala komorkowy tylko tez nie na nia rejstorwany a na jej siostre i chyba dlatego miala jakis blad. Ale mowila ze w PL sproboje jeszcze raz.

Dzustta i Falbala...buciki sliczne
j jak bede kupowac to z zakrytymi palcami, slyszalam ze tak bezpieczniej

jejku ja to chyba ciemna jestem, buciki maja sie zginac w palcach?

Silunia wolałam z odkrytymi ze względu na lato (dodatkowy wywietrznik:-)) a do konca podeszwy ma mały zapas wiec jak na razie nie ociera i nioe obija paluszków.

Falbala ja to ostatni raz dałam tyle za buty. 120zł i to z przeceny ze 150 - oni powariowali, kawałeczek materialku, podeszwa i tak sie cenia

dzustta- śliczne sandałki... z reszta czapeczka i sweterek również...

falbala- twoje, a raczej twojej córci buciki równnież sa śliczne...

kurcze czy tylko ja mam takiego pecha do butów???:confused2::confused2:

Dzustta i Falbala...buciki sliczne
j jak bede kupowac to z zakrytymi palcami, slyszalam ze tak bezpieczniej

jejku ja to chyba ciemna jestem, buciki maja sie zginac w palcach?
z tego co mi wiadomo to wlasnie nie na srodku maja sie zginac jak prawie wszystkie tylko w paluchach zeby imitowaly naturlany ruch stopy jak czlowiek dorosly chodzi to tez stopy nie zgina w polowie :happy2: tez chcialam z zakrytymi palcami ale nie bylo :/

reklama
Do góry