reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

ja wczoraj widziałam spacerówkę Maclarena, nawet fajna, ale cena zupełnie niefajna :no: Pani "zaśpiewała" mi 870 zł :szok: kogoś nieźle pogięło ;-)
zwłaszcza, że widziałam tez całkiem fajną spacerówkę Delti Duck i ona kosztowała niecałe 300 zł

ja tak sobie oglądam te spacerówki, ale na razie chyba się nie zdecyduję na kupno. nasza Maritka - oprócz wagi - jest super :tak:

reklama
Ewa lozeczko fajne...mnie sie bardziej zielone podoba.....moze sprawdz to o ktorym mowi Aga za taka cene to albo duza promocja albo totalna beznadzieja ...a jak bedziesz juz kupowac to zaopatrz sie w taki maly skladany materacyk do lozeczka turystycznego...bo ( przynajmniej w naszym ) ta dolna wkladka to troche za twarda do spania

w jysk sa teraz łózeczka turystyczne haucka w promocji za stówke

Aga a widziałaś je "na żywo"? dotykałaś itp? bo cena wcale nie najgorsza. mnie by się przydało na działkę, ale jakoś nie mam ochoty wydawać 200 zł , których nie mam, na łóżeczko...

niezle ceny tych lozeczke:szok: ja za swoje,nie markowe placilam 200 zl :baffled:, a tu prosze jakie fajne chicco:tak: naprawde polecam kupno kojca, zajmuje malo miejsca a na wyjazdach, dzialkach itp. sprawdza sie rewelacyjnie:tak:

Wama no bardzo fjane te wozeczki :D ale Twoj synus nie ejst jest jeszcze za malusi na "parasolke"? ja zrobilam z wozka spacerowke i tak woze mala :D

i mi sie baardzo ten kojec podoba :D
na nas czeka w polsce kojec zeby mala miala w czym spac a zeby nie musiala spac z nami w lozku (bo jeszcze by sie przyzwyczaila lobuziarka :D)
ciekawe jak jej sie bedzie spioszkalo :D

reklama
Aga a widziałaś je "na żywo"? dotykałaś itp? bo cena wcale nie najgorsza. mnie by się przydało na działkę, ale jakoś nie mam ochoty wydawać 200 zł , których nie mam, na łóżeczko...
Nowe HAUCK kojec/łóżeczko 2007 WYSYŁKA GRATIS! (208441827) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
dokładnie takie samo to łózeczko ,wada jest taka ze są tylko czarne w promocji.są naprawdę bardzo fajne no i myśle ze jakościowo też nie najgorsze. w końcu Hauck robi dosy c dobre rzeczy

Do góry