reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

redaktorka, a z jakiej firmy masz wózek???

nasz baby design sprawuje sie na medal:tak::tak:

bebecar tracker, kuzynka go miala niecale 6 m-cy teraz my, dzwonilam do niej czy ma jakies gwarancje, paragony, miala poszukac .....nie jest to usterka mechaniczna, ale wyblakniecie 1 polowki budki....:baffled: moze da sie to zareklamowac? wozek nie m anawet 2 lat:baffled:

reklama
bebecar tracker, kuzynka go miala niecale 6 m-cy teraz my, dzwonilam do niej czy ma jakies gwarancje, paragony, miala poszukac .....nie jest to usterka mechaniczna, ale wyblakniecie 1 polowki budki....:baffled: moze da sie to zareklamowac? wozek nie m anawet 2 lat:baffled:
wydaje mi sie ze ciezko bedzie z reklamacja bo pewnie zaraz Ci powiedze ze to Twoja wina bo na sloncu w polowie wozek stal :no:

wydaje mi sie ze ciezko bedzie z reklamacja bo pewnie zaraz Ci powiedze ze to Twoja wina bo na sloncu w polowie wozek stal :no:
wyslij maila do producenta i napisz o co chodzi, moze cos ci zaproponuja, wkońcu bebecar nie kosztuje 200 zł,to wózek z tzw wyższej półki to moze cos ci producent "doradzi"

my mamy wozek Graco a dokladnie ten caly travel system - i narazie nie narzekam ;)

ale mysle o "parasolce" jakiejs malej - wjakim wieku dzieciaczki bedziecie wozic w takich malych parasolkach ??

Domiska ja Pata mam juz w parasolce od kilku miesiecy. Mamy Maclarena i sprawoje sie super. Graco tez jest fajny ale ciezko sie prowadzi szczegolnie na zakupach bo jest stousnkowo szeroki.

o Wamo pokaz no jaka ta parasolke macie Maclarena jesli mozesz :) mowisz od kilku miesiecy?? jejku to ja juz nie wiem.. bo mi sie zawsze parasolki kojarzyly z takimi starszymi dzieciaczkami.. raczej nie z malusimi niemowlaczkami - bo takie starsze dzieciaczki tylko w nich widywalam :/
balam sie ze mi sie Szantusia w nim "utopi " :D:D ale moze warto kupic w takim razie

a Graco sobie chwale bo jest leciutki i dobrze zwrotny :D choc wiem ze nie wszystko Graco takie sa :/ przyznam sie ze to byl prezent od znajomych i byl dosyc drogi ale przynajmniej dobrze "jezdzi" :D

reklama
Tak, moja kolezanka ma wozio beby desing i go sobie chwali:tak: A ja ostatnio malej ze sprzętu kupiłam butki:-)Poniewaz zaczęła już dreptac to trzeba było kupic te lepsze, profesjonalne no i oczywiście drozaj zapłacic:-( ha, ha kupiliśmy je na przecenie ze 150 na 120:crazy:

Do góry