reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
cholera mam dylemat co do fotelika, mała juz jest za duza do swojego starego fotelika wiec pożyczyliśmy od znajomych fotelik(kupiony8lat temu) i jestem w szoku bo po zamontowaniu(ww wento) okazuje sie że mała ma nogi przy samym oparciu fotela a w pozycji półleżącej jakoś tak śmiesznie nogi bardzo do góry, jak będzie większa to na zwis nóg napewno miejsca zabraknie, chciałam kupic na allegro ale teraz wolałabym sama wymacac jak będzie się zachowywał w samochodzie, moze teraz robia mniejsze:confused2: bo ten to faktycznie krowicha straszna:no: i jakoś pasy gówniato się zapinaja

wkleje wam (poraz drugi) fotelik który czce kupic i napiszcie prosze co maja wasze foteliki czego ten nie posiada, no zaraz zwariuje, wózek to wózek a fotelik to jednak bardzo rzutuje na bezpieczeństwo jazdy więc nie chcę kupic paprocha

fotelik niczego sobie, tylko jakbym miala kupowac, to wsadzilabym mala i sparawdzila jak wyglada glowka w tym zaglowku.... czy nie jest za szeroka i czy trzyma glowke:tak:z mojego dotychczasowego doswiadczenia wiem,ze to istotna sprawa,czy podczas jazdy glowka nie lata bezladnie po oparciu.....

Mada, ja taki mam, ale bez tej wkladki na glowke i jestem zadowolona, a poza tym model ten sam praktycznie. Wkladke nawet ta mniejsza juz wyjelam, mala jest bardziej zainteresowana siedzeniam i lapaniem sie za stopy niz czymkolwiek innym, a poza tym to jest ok. Wiec ogolnie ta wkladke co jest uznaje za rzecz praktyczna, chociaz nie posiadam.

jezu przez ten brak netu jestem ze wszystkim do tyłu. co do fotelika to kupiliśmy romera kinga, mielismy kupic maxi cosi ale romer wygrał, dostalismy tez chodzik i mimo tego ze byłam przeciwna to teraz jak Ewka sama juz staje to mysle ze jej nie zaszkodzi no i to naprawde duza wygoda,szukam tez jakiegos lzejszego wózka ale z kasą juz krucho wiec pewnie jeszcze troche sie wstrzymam

fack! polazilam dzis sobie po podworku, przyjrzalam sie swojemu wozkowi i stwierdzilam,ze mu od tych upalow buda lekko wyplowiala:angry::angry::angry::angry:no zesz ku.wa mac!!!i za co ta kasa?? dobrze,ze wozek mam od kuzynki, bo jakbym miala bulic za nowy i teraz takie cyrki, to bym sie chyba przekrecila:angry::angry::angry: ciekawa jestem czy wozki mozna reklamowac??

fack! polazilam dzis sobie po podworku, przyjrzalam sie swojemu wozkowi i stwierdzilam,ze mu od tych upalow buda lekko wyplowiala:angry::angry::angry::angry:no zesz ku.wa mac!!!i za co ta kasa?? dobrze,ze wozek mam od kuzynki, bo jakbym miala bulic za nowy i teraz takie cyrki, to bym sie chyba przekrecila:angry::angry::angry: ciekawa jestem czy wozki mozna reklamowac??
mozna tylko zalezy co sie zepsulo bo jak cos mechanicznie to w zyciu nie wymienia tylko jak producent nawali :crazy:

reklama
Do góry